pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 450 тис. застрахованих за програмами ДМС в СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС)

Кількість застрахованих за програмами добровільного медичного страхування в СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) продовжує зростати і сьогодні становить 454 541 осіб. На думку генерального директора Анатолія Чубинського, співробітники підприємств, які сплатили поліси ДМС, стали активніше і сміливіше користуватися медичним послугами, тим самим демонструючи приклад ще не застрахованим. Адже наявність поліса ДМС – це, перш за все, можливість захистити сімейний бюджет від непередбачених витрат на відновлення здоров'я.
Сьогодні найпоширенішою програмою ДМС в СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) є програма з щомісячним платежем 50 грн. і річною страховою сумою 20 000 грн.
Для довідки:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 450 тисяч осіб). Укладено договори на медичне обслуговування з 170 медичними установами на всій території України.
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.
Надійність та чесність роботи Компанії підтверджена перемогами у І, ІІ та ІІІ Всеукраїнських конкурсах «Лідер страхового ринку» у номінаціях «Лідер медичного страхування по роботі з фізичними особами» (2009, 2011 рр.), «Лідер медичного страхування по роботі з корпоративними клієнтами» (2010р.) та «Компанія, що найбільш динамічно розвивається» (2011 р.) за версією журналу «Банкиръ». А наприкінці березня 2012 р. журнал «Insurance Top» визначив переможців «Національної премії Insurance TOP» та «Національного Клубу страхової виплати» серед яких СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) була відзначена як Лідер класу «Медичне страхування». За версією журналу «Insurance Top» у 2011 році Компанія підтвердила статус лідера добровільного медичного страхування, посівши 1-є місце у рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС».
Генеральний директор А.Чубинський – лауреат XVI Загальнонаціональної програми «Людина року 2011» в номінації «Лідер страхового ринку року».
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 8 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.

Похожие пресс-релизы