pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Кредобанк" пропонує найпопулярніші послуги безкоштовно

Економити час та гроші, обираючи пакетні пропозиції, пропонує своїм клієнтам "Кредобанк". До стандартного пакету зазвичай входять відкриття рахунку, оформлення пластикової картки, смс-інформування та інтернет-банкінг. Інші ж послуги вже різняться відповідно до їх специфіки та потреб клієнтів, на яких вони зорієнтовані.
- Ключовим принципом пакетної пропозиції є невелика плата за цілий набір потрібних клієнтові послуг, - каже директор департаменту роздрібного бізнесу "Кредобанку" Орися Юзвишин. - Скажімо, пакетна пропозиція "Нуль перемагає" налічує чотири різні пакети, де базові та найпопулярніші послуги безкоштовні. Йдеться про такі послуги, як відкриття та обслуговування рахунку, видача платіжної картки, користуванням банкоматами та можливість управління рахунком за допомогою інтернет, а також послуга смс-інформування Mоbinform та страхування ризиків втрати картки.
Банк пропонує пакети "Кредокомфорт", "Кредокласік", "Преміум", "Платинум".
- Придбавши пакет "Класік", клієнт, який регулярно робить перерахування, має можливість безкоштовно отримати картку вищого класу, - продовжує Орися. - А також безкоштовно отримувати кошти, що надійшли з інших банків, по тарифах, на 50 відсотків нижчих від стандартних умов. А ще знімати кошти в банкоматах банку, мережі "Радіус" та мережі інших банків на території України безкоштовно в межах встановленого ліміту.

Похожие пресс-релизы