pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новий директор в ТОВ «Сміла Енергоінвест»

Товариство з обмеженою відповідальністю Сміла Енергоінвест, яке займається наданням послуг з централізованого водо-, теплопостачання та водовідведення в м. Сміла оголосило про зміну керівництва. З серпня місяця 2012 року обов’язки директора підприємства виконує Шовкун Андрій Григорович.

Андрій Григорович має значний досвід роботи в управлінні та керівництві українських компаній. Результати його діяльності завжди були успішними та ключовими в розвитку компанії. Про цілі та найближчі плани розвитку вже на посаді директора Сміла Енергоінвест, коментує так:

«Стратегічна ціль залишається одна – забезпечення населення якісними та надійними послугами.
Щоб вийти на новий якісний рівень роботи підприємства, необхідно реалізувати дві пріоритетні цілі – виплатити заборгованість по заробітній платі та стабілізувати становище підприємства. Для цього ми залучимо відповідних спеціалістів, інвестуємо в розвиток працівників. Ми віримо в те, що наші працівники – це головний ресурс підприємства. Їх здобутки – результат всієї діяльності підприємства.

Головним також залишається питання забезпечення населення міста цілодобовою подачею води. Власними зусиллями врешті ми досягли цієї мети – на сьогоднішній день місто отримує воду цілодобово. І щоб стабілізувати даний результат, ми плануємо реалізувати ще цілий ряд робіт. По-перше - провести технічну модернізацію підземних свердловин та чотирьох водонасосних станцій, що включатиме в себе заміну насосного обладнання, трубопроводів, запірно-регулюючої арматури та вузлів обліку води і електроенергії на всіх об'єктах. Це дозволить використовувати обладнання з максимально можливою продуктивністю та добувати таку кількість води, яка забезпечить безперебійну подачу 24 години. Також буде досягнута економія електроенергії за рахунок встановлення енергоефективного обладнання та зменшення кількості поривів, втрат води за рахунок непрямого балансування мереж.

Важливою ціллю є розвиток політики клієнтоорієнтованості. Ми прикладемо максимальних зусиль, щоб кожний запит споживача був своєчасно виконаний. В індивідуальному порядку буде вирішуватися кожна проблема стосовно наданих послуг.
В планах реорганізації діяльності - розроблення методики інформаційного забезпечення населення - наданні своєчасної та достовірної інформації о послугах, тарифах, етапах діяльності підприємства в цілому. Для цього реорганізуємо сайт у інформаційний ресурс, створимо офіційні групи в соціальних мережах для комунікації з населенням, будемо повідомляти про основні новини через місцеві ЗМІ.

Впевнений, що вже найближчим часом ми досягнемо всіх намічених на сьогоднішній день цілей. І як показує світова практика, ефективний розвиток комунальних підприємств відбувається за рахунок не тільки налагодження бізнес-процесів на підприємстві, але й його взаємодії з населенням та органами міської влади».

Похожие пресс-релизы