pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Milina Outsourcing оголошує про розширення компанії

Консалтингова компанія у сфері гостинності Milina Outsourcing, що базується у Львові, оголосила про свої наміри
Враховуючи специфіку ринку готелів та ресторанів Львова, Milina Outsourcing акцентує увагу саме на управлінському аспекті своєї діяльності, пропонуючи широкий спектр послуг у готельному аутсорсингу. Замінюючи персонал готелів своїми працівниками на договірній основі, компанія спрямовує свої сили на виведення готелів та ресторанів із кризи та оптимізації роботи всіх підрозділів.
На даний момент, після успішного впровадження своєї аналітики на Львівському ринку та активного початку роботи з львівськими готелями та ресторанами, Milina Outsourcing оголошує про початок аналітичної діяльності на всеукраїнському рівні з метою подальшого впровадження результатів своїх досліджень у проектах з готелями та ресторанами України. На думку Людмили Петрук, директора Milina Outsourcing, не тільки львівський ринок гостинності, а й готелі багатьох міст України потребують впровадження якісних стандартів обслуговування, які можливі лише при ефективному функціонуванні всіх підрозділів готелів.
Розширення на всеукарїнський ринок відбуватиметься поступово, але на думку експертів компанії, принесе свої переваги вже у першому кварталі 2013 року. Детальну інформацію про послуги компанії можна отримати на сайті www.moconsulting.com.ua
Ключові слова: готелі та ресторани, аутсорсинг, консалтинг, управління готелями.
Контактна пошта: [email protected].

Похожие пресс-релизы