pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Спартакіада керівників виробництва назвала переможців!

З ініціативи профспілкового комітету, адміністрації під­приєм­ства та під патронатом почесного президента ПрАТ «РОСАВА», народного депутата України Р.П. Зозулі 5–6 вересня відбулася Спартакіада керівників виробництва, присвячена Дню фізичної культури і спорту в Україні.

Змагання розпочалися 5 вересня в тирі «Стрілець». З вітальним словом до спортсменів «РОСАВИ» звернувся почесний президент підприємства Р.П. Зо­зуля. Руслан Петрович розповів про перспективи розвитку підприємства, окреслив шляхи підвищення соціального захисту працівників та розвитку фізичної культури і спорту. Але почесний гість не обмежився одними лише вітаннями, а й сам узяв участь у змаганнях з кульової стрільби, показавши гідний результат. Крім того, Руслан Петрович заснував для переможця змагань головний приз – пневматичну гвинтівку фірми «Хапсан».
Виборов перше місце з результатам 48 очок представник електроцеху С.В. Ковтюх, котрому Р.П. Зозуля і вручив у подарунок гвинтівку.
Друге місце посів представник команди цеху транспортних потокових систем І.В. Задорожний з результатом 45 очок.
Серед жінок перше місце виборола представниця цеху вулканізації шин Г.А. Троцька з результатом 39 очок.
Наступного дня на стадіоні ПК «РОСАВА» зібралися представники
14 підрозділів підприємства, щоб визначити кращих у змаганнях з легкої атлетики та перетягування канату.
Змагання з легкої атлетики вразили своєю масовістю та прагненням учасників до перемоги. У суперництві зі стрибків у довжину з місця серед жінок представниці цеху вулканізації шин Н.В. Лелиця, І.Б. Момотюк та складального цеху Н.В. Плисюк показали однаковий результат: 195 см та відповідно розділили перше, друге й третє місця. Серед чоловіків перше місце виборов представник цеху вулканізації В.А. Тарасов з результатом 290 см.
У метанні тенісного м’ячика перемогу здобув О.В. Ковтюх (електроцех) з результатом 51 метр, друге місце посів представник цеху вулканізації шин Ігор Глиняний з результатом
48 метрів.
А на трибунах стадіону численні вболівальники вже чекали на наступні, як завжди, видовищні й азартні змагання богатирів «РОСАВИ» з перетягування канату, у яких цього року взяли участь працівники дев’яти підрозділів підприємства. Згідно з результатами жеребкування першими у боротьбу вступили представники цеху ТПС та складального. Галас на трибунах, підбадьорюючі вигуки, якими вболівальники підтримували свої команди, не стихав до кінця змагань. У фіналі ж зустрілися команди ТПС і цеху вулканізації шин. У запеклій боротьбі перемогу здобули спортсмени цеху вулканізації шин, третє місце посів підготовчий цех.
Всі переможці та призери змагань були нагороджені грошовими преміями та грамотами.
Загалом у змаганнях Спартакіади керівників виробництва взяли участь 236 представників 14 підрозділів під­приємства.
Запрошуємо наших спортсменів і надалі брати таку ж активну участь у змаганнях, які проходять в рамках Спартакіади ПрАТ «РОСАВА».
[email protected]

Похожие пресс-релизы