pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Чому стояв завод «Росава»?

На початку жовтня місто облетіла тривожна новина – завод «РОСАВА» зупиняється на шість днів. Хвилювання білоцерківців з цього приводу цілком зрозумілі,адже «РОСАВА» є найбільшим підприємством,що наповнює левову частку міського бюджету, там працює більше чотирьох тисяч білоцерківців.Чому ж завод, який успішно продає шини у 70 країн світу, був змушений майже на тиждень призупинити свою діяльність? Ситуацію нам роз’яснив почесний президент ПрАТ «РОСАВА» Руслан Зозуля:

— У того, що завод стояв, є цілком об’єктивні причини. З липня 2011 р. до сьогодні держава заборгувала нам понад 20 мільйонів гривень експортного ПДВ. Для держави це — мізерні кошти, а для нас — це ті гроші, за які має виплачуватися заробітна плата, закуповуватися сировина. Лише місячний фонд заробітної плати працівникам «РОСАВИ» складає близько 16 млн. грн. разом з відрахуваннями у Пенсійний фонд. Сума боргу щодня зростає. Коли вона стала критичною, керівництву ПрАТ «РОСАВА» довелося зробити кардинальний крок і призупинити роботу заводу на кілька днів. Чи не дивно? Підприємству, яке щороку відраховує близько 60 мільйонів гривень у Пенсійний фонд та понад 200 мільйонів гривень інших податків, в тому числі ПДВ, сплачений митним органам при імпорті сировини (143 млн.грн.), держава ось вже кілька місяців не може повернути 20 мільйонів. Однак, як виявилося, «РОСАВА» у своїй біді не одинока. Так, наприклад, в Білій Церкві страждає навіть виробниче підприємство «Весна» Українського товариства глухих. Виробництву, на якому працюють люди з вадами слуху, держава теж не повертає горезвісний ПДВ. Хочу також зазначити, що ми, як роботодавці, не можемо допустити, щоб наші працівники страждали від антиукраїнської політики теперішньої влади, тож за період простою їм збережено дві третини заробітної плати. Але у період шестиденного призупинення виробництва далеко не всі працівники «РОСАВИ» були у відпустці. На підприємстві проводилася підготовка виробничих ділянок і технологічного устатку-вання до роботи в осінньоимовий період (проведення робіт з технічного обслуговування котельного обладнання та виконання ряду інших робіт можливе лише за умови повної зупинки підприємства).

Похожие пресс-релизы