pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» подарував Кіровограду «Відкрите серце»

20 жовтня 2012 р. у Кіровограді компанія «Київстар» відкрила арт-інсталяцію «Відкрите серце», яка отримала реєстрацію в Книзі рекордів України.
«Відкрите серце» — символ любові до рідного міста та України. Воно розташоване на розі вулиць 50 років Жовтня та Ушакова — у місці, з якого відкривається чудовий краєвид Кіровограду. Поряд з «Відкритим серцем» можна буде не тільки робити пам’ятні фотографії, а й розташувати «замочки кохання» — симвли вічного кохання та вірності.
Арт-інсталяція «Відкрите серце» створена в рамках масштабного національного проекту компанії «Київстар» «Поділіться любов'ю до України» У 2011 р. «Київстар» створив онлайн-портал www.iloveukraine.com.ua на якому всі бажаючі можуть публікувати фотографії найцікавіших та найяскравіших куточків нашої країни, а також подарував містам України нові пам'ятки. У 2011 році були відкриті арт-об'єкти «Закохане серце» в Одесі та «Сімейна лавка» в Дніпропетровську, а також відновлений «Квітковий годинник» у Львові. У вересні 2012 року в Запоріжжі з’явилася арт-алея «Запоріжжя – місто, що надихає», присвячена головним історичним подіям та пам’яткам міста.
В урочистому відкритті арт-інсталяції «Відкрите серце» взяли участь міський голова Олександр Саінсус, керівник Кіровоградського відділення «Київстар» Андрій Колесниченко, а також представники Книги рекордів України. Першими зробили пам’ятні весільні фото у «Відкритому серці», а також закріпили на ньому «замочки кохання» наречені, які в цей день святкували день народження своєї родини.
Міський голова м. Кіровограда Олександр Саінсус:
«Дуже символічно, що така чудова інсталяція встановлена у місці, з якого починався й розвивався Кіровоград. Тепер молодята будуть святкувати саме тут народження нових щасливих сімей. Я дякую компанії «Київстар» за такий прекрасний подарунок нашому місту і запрошую всіх закоханих до «Відкритого серця».
Начальник Кіровоградського відділення «Київстар» Андрій Колесниченко:
«У рамках національного проекту «Поділіться любов'ю до України» «Київстар» не лише закликає українців ділитися інформацією про визначні пам'ятки рідного міста, а й створює їх. Впевнений, що «Відкрите серце» стане улюбленим місцем для побачень та освідчень, символом любові та народження нових сімей, чудовою підтримкою весільних традицій, а також візитною карткою Кіровограду».
Арт-інсталяція «Відкрите серце» зареєстрована в Книзі рекордів України. Компанія «Київстар» та місто Кіровоград отримали дипломи за досягнення рекорду України в категорії «Соціальні проекти»: «Арт-інсталяція «Відкрите серце» — найбільше серце України — створена у Кіровограді компанією «Київстар» як символ любові, натхнення та спілкування».

Справка про арт-інсталяцію «Відкрите серце»: візерунок арт-інсталяції створений зі 172 сердечок. На «Відкритому серці» можна розташувати більш ніж 1000 «замочків кохання». Над створенням інсталяції протягом двох тижнів працювали п’ять майстрів-ковалів. Інсталяція вироблена з металу, загальна вага конструкції 700 кг.
Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України.
«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua www.djuice.ua,www.beeline.ua www.vimpelcom.com

Похожие пресс-релизы