pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Шепетівці відкрито ще дві станції доочистки питної води

Шепетівська міська рада на чолі з міським головою Сергієм Антонюком та ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» 30 вересня в рамках святкування Дня народження Шепетівки, урочисто відкрили дві системи водопідготовки питної води вищої категорії якості по вул. Українська, 67в та по Старокостянтинівському шосе, 30б, м.Шепетівка.

Сергій Антонюк, з приводу таких позитивних змін у місті висловив сподівання на те, що дві нововведені в експлуатацію станції будуть користуватися у населення таким же попитом як станція доочистки питної води по Проспекті Миру, і що співпраця у напрямку підвищення якості життя шепетівчан буде розвиватися і надалі.

В обох нововведених в експлуатацію станціях, так як і в попередньо відкритій, питна вода очищається за наступною технологією - фільтром механіко-каталітичного обеззалізнення, фільтром сорбційного очищення, фільтром зм'якшення, мембранним модулем, системою ультрафіолетової стерилізації, що відповідає гігієнічним вимогам до питної води. Виробником обладнання для них є компанія “GE Osmonics’Inc,США”.

Проте, найвагомішим показником є затребуваність роботи таких станцій серед містян. За останніми даними протягом трьох тижнів роботи нових споруд жителями міста використано на особисті потреби 39 м3 очищеної води. А із станції доочистки води по Проспекті Миру за рік роботи більше 2900 м3 води високої якості.

До слова, будівництво станцій доочистки води коштувало ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» (інвестор - ТОВ «Комунальні системи України») близько 800 тис. грн, проте за словами керівництва підприємства здоров’я людини безцінне, і для того щоб не втратити його ми повинні вживати воду вищої категорії якості із станцій доочистки питної води.

Похожие пресс-релизы