pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студіо Модерна + Сільпо = вигода при купівлі Delimano!

Компанія «Студіо Модерна» спільно з ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» проводить унікальну акцію для своїх клієнтів. Спеціальна пропозиція діє з 15.10.2012 до 15.02.2013 включно в усіх супермаркетах торгової мережі «Сільпо» на території України.
За кожні 20 грн., витрачені на будь-які товари, покупці отримають акційну марку. Накопичення від 10 таких марок дозволить пред’явнику отримати знижку на продукцію італійського посуду Delimano®Ceramica® Felicita.
Спеціально для проведення акції компанія «Студіо Модерна» надала сковорідки — звичайні, вок і для млинців, форми для випічки, каструлі та сотейники з лінійки посуду з екологічно чистим керамічним покриттям
ТМ Delimano за найбільш вигідними цінами. За умовами акції вартість цих товарів буде знижена до 50 %, з можливістю економії до 215 грн. на одній одиниці. Акційним цінам еквівалентні 10, 15 і 20 марок, отриманих на касах мережі супермаркетів «Сільпо».
Акція, що проводиться — унікальний шанс отримати високоякісний, необхідний кожній сучасній господині посуд з такою знижкою.
І щоб порадувати сім’ю смачною та корисною їжею за допомогою революційної технології приготування від марки Delimano, варто поспішити.
Подробиці акції і список супермаркетів можна знайти в магазинах і на
веб-сайті «Сільпо» — www.silpo.ua

Для довідки:
«Студіо Модерна» — компанія багатоканальної електронної комерції
в Центральній і Східній Європі, з вертикально-інтегрованої мережею, яка охоплює більше 400 споживачів в 21 країні. Досвід роботи компанії налічує 20 років у Європі та понад 8 років у Україні.
«Студіо Модерна» відома своїми торговими марками, такими як
«TOP SHOP», «Dormeo», «Delimano», «Kosmodisk», «Walkmaxx», «Ivyss».

Похожие пресс-релизы