pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія "ТНІ Україна" змінює назву на "Морінда Україна"

КИЇВ, Україна, Січень 15, 2013

Сьогодні шістнадцятирічна історія компанії «Тіатіан Ноні Інтернешнл» та п’ятирічна історія її успіху в Україні продовжується у новій якості. «Тіатіан Ноні Інтернешнл Україна» змінює свою назву: відтепер вона – «Морінда Україна».
Ще у 2012 році компанія «Тіатіан Ноні Інтернешнл» заявила про те, що оновлюватиме свою стратегію та розширюватиме свій бізнес у наступному році. Першим кроком до цього стала офіційна зміна імені компанії на Morinda, про що було оголошено під час Міжнародної конференції лідерства у квітні того ж року.
Президент компанії Джон Водсворд зазначив: «Від самого початку ми були більше, ніж просто компанією, що виробляє продукцію на основі фрукта ноні. Ми завжди були компанією, яка використовувала у своїх продуктах силу біоактивних речовин. Нова назва компанії відображає те, що ми залишаємося вірними нашому корінню (оскільки morinda citrifolia – це назва ноні на латині), у той час коли нам відкриті усі шляхи для того, щоб охопити новітнє бачення нашої стратегії. Назва «Морінда» символізує усе, що представляє компанія: минуле, теперішнє і майбутнє.»
Відтак, цьогоріч компанія «Тіатіан Ноні Інтернешнл Україна» офіційно стала «Морінда Україна». Тепер компанія пропонує ще більше можливостей для Незалежних Консультантів. Такі зміни – це стратегічний крок назустріч тому, аби наблизитися до початкового бачення компанії, її місії та цілей: змінювати на краще ще більше життів, аніж будь-коли раніше. Незважаючи на зміну імені, усі ці складові успіху залишаються для компанії незмінними, а змінюється лише масштаби її місії. Саме це дозволить «Морінда Україна» охопити ще ширші горизонти.
Пан Водсворд підсумував: «Ми маємо багатий спадок, свою історію, що так важливо сьогодні. Ми прагнемо відродити цей спадок. Ми хочемо повернути серце Таітіан Ноні, серце Морінди. Перед нами відкриті безліч можливостей, котрі ми можемо запропонувати нашим бізнес-партнерам – унікальна продукція та бізнес-можливості. Ми з упевненістю рухаємося назустріч новій епосі успіху нашої компанії, яка тепер носить ім’я «Морінда»».
«Морінда Україна», як і дотепер, дотримується ідеї розвитку справи, що буде існувати ще багато поколінь. Таке твердження дозволяє їй, залишаючись вірною традиціям, активно застосовувати інновації та новітні технології, та таким чином ще ефективніше демонструвати світові те, чим вона є.

www.tni.com

Похожие пресс-релизы