pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Турнір «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola»: відкриття талантів чи розвиток активного способу життя?

Чого очікувати від наймасовішого дитячого спортивного турніру України «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» (далі-Турнір)? У чому полягає його місія? Чи варто плекати спортивній громадськості сподівання на Турнір, як на джерело молодих талановитих футболістів для професійного футболу? Чи може Турнір вирішити кадрові проблеми українського футболу, забезпечити його молодими талановитими футболістами? Чи, можливо, головна місія Турніру – утвердження здорового способу життя? Можливо, найважливішим є масовість залучення підлітків до рухової активності, що визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я головною передумовою здоров’я нації?
Довкола цих численних питань й буде переважно точитися дискусія на засіданні прес-клубу Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», що відбудеться 5 березня 2013 року о 11 год. в Києві у приміщенні Будинку футболу за адресою
пров. Лабораторний, 7а.
Напередодні міських та обласних зональних ігор Турніру сезону
2012-2013 рр. учасники засідання поділяться своїми очікуваннями та баченням подальшого розвитку наймасовішого дитячого спортивного турніру в Україні. У дискусії беруть участь представники Асоціації аматорського футболу України, Державної служби молоді та спорту, Комітету фізичного виховання та спорту, представники титульного спонсора Турніру - компанії «Кока-Кола Україна», відомі спортивні журналісти. Модератор засідання прес-клубу Турніру - ведучий програми «Факти. Спорт» на телеканалі ICTV Андрій Ковальський.
Перед початком обговорення Каденко Олександр, Перший віце-президент ААФУ, коротко інформує про Турнір та результати минулого року та поділиться планами організаторів на 2013 рік. «Зараз ААФУ відзначає 15-річчя своєї діяльності, і стільки ж років, незважаючи ні на які труднощі, ми займаємось організацією та проведенням «Шкіряного м’яча». Кожен наступний сезон збагачує і без того широку географію Турніру, щорічно зростає кількість команд та учасників. Так, у Турнірі минулого сезону взяли участь близько 50 тисяч шкільних команд та мільйона учнів! Це кількісні показники, - говорить представник ААФУ, - А про якісну сторону, силу національного Турніру свідчать успіхи українських представників у міжнародних турнірах «Шкіряного м’яча» серед команд країн СНД, що відбулися у січні та у жовтні 2012 року, відповідно, у російських Санкт-Петербурзі та Сочі. У першому турнірі ЗОШ № 73 м. Львова здобула бронзу, а у другому гравці маріупольського НВК № 1 вибороли перше місце».
«Широке залучення підлітків та молоді до заняття фізичною культурою та спортом наразі потребує постійної серйозної матеріально-фінансової підтримки та популяризації», - зазначає Павленко Віктор, Заступник голови Комітету з питань фізичної культури і спорту МОН України. На його думку, аматорському спорту приділяється недостатня увага вітчизняними спортивними ЗМІ, отож він звернувся до присутніх журналістів з проханням більше висвітлювати такі масові заходи, як «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».
За словами Олесі Жулинської, директора відділу зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна», підтримка активного, здорового способу життя є одним із стратегічних напрямків діяльності Компанії як соціально-відповідального бізнесу. «За три сезони, що «Кока-Кола Україна» є партнером Турніру, його масовість продовжувала зростати і загалом у змаганнях взяло участь понад 2 мільйони школярів, - вказує Олеся Жулинська. «Ми сподіваємося на успішне завершення поточного сезону «Шкіряного м’яча – Кубка Соса-Cola», а також розраховуємо, що інтерес у школярів до наступного Турніру, принаймні, не зменшиться і він стане ще більш масовим. Для цього ми готові залучити усі необхідні комунікації» - запевняє директор відділу зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна».

КОНТАКТНА ОСОБА:
Каденко Олександр
Перший віце-президент
Асоціації аматорського футболу України,
Перший заступник голови комітету масового футболу Федерації футболу України
Тел.: 044 521-0-556
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы