pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Бухгалтер одного з українських ВИШів ухилилась від сплати понад 1 мільйона гривень Єдиного соцвнеску.

Дедалі більшого значення в українському економічному просторі набуває проблема ухилення від сплати податків. Останнім часом це навіть стало нормою поведінки деяких суб’єктів. При цьому вони усвідомлюють, що державний бюджет недоотримує кошти. Наслідком цього є недофінансовані державні програми, несвоєчасна виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери.
У будь якому випадку, спроби ухилитися від сплати податків, не залишаться безкарними. Приміром, нещодавно під пильним оком податківців Голосіївського району, опинилася киянка С, головний бухгалтер одного із вищих навчальних закладів України, яка обвинувачується в умисному ухиленні від сплати єдиного соціального внеску. Це й спричинило фактичне ненадходження до бюджету коштів в загальному розмірі більше 1 мільйона гривень.
Усвідомивши свою помилку, вищезазначена громадянка сплатила всю суму коштів, щоб уникнути кримінальної відповідальності.
Матеріали кримінального провадження направлені до суду Голосіївського району м. Києва з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності відповідно ч.4 ст. 212 КК України.
Отож, не радимо піддаватися подібним спокусам, адже всім добре відомо, що рано чи пізно все таємне стає очевидним.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы