pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Які зміни приніс екологічний податок у 2013 році?

Питання сплати екологічного податку вирішується на законодавчому рівні, про це повідомляє ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС.

У зв’язку з набранням чинності з 04.01.2013 р. Закону № 5503, який збільшив ставки екологічного податку, ДПІ у Голосіївському районі повідомляє, що за фактичні обсяги викидів у атмосферне повітря, скиди у водні об’єкти забруднюючих речовин, розміщення відходів, фактичного обсягу радіоактивних відходів та/або тимчасове зберігання радіоактивних відходів їх виробниками понад установлений особливими умовами ліцензії строк, за І квартал 2013 року слід подавати декларації з цього податку з подвоєною кількістю додатків. У перших примірниках додатків суми податку розраховуються за ставками, що діяли з 1 по 3 січня, а у других – за ставками, чинними 4 січня по 31 березня включно.
Також варто зазначити, що за податковими зобов’язаннями, що виникли з 01.01.2013 р. до 31.12.2013 р. включно, ставки податку становлять 75% від ставок, передбачених статтями 243-246 Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. №2755 (у 2012 році становили 50%).
Отже, шановні суб’єкти господарювання, звертаємо Вашу увагу на те, що граничним терміном подання декларації екологічного податку за І квартал 2013 року є 10.05.2013 р., а сплати – 20.05.2013 р., крім осіб що не провадять господарську (підприємницьку) діяльність, бюджетні установи, громадські та інші підприємства, установи та організації, постійні представництва нерезидентів, включаючи тих, які виконують агентські (представницькі) функції стосовно таких нерезидентів або їх засновників, а також громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферу пересувними джерелами забруднення у разі використання ними палива.
Детальніша інформація на офіційному web-сайті ДПС у м. Києві

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы