Автомобілі ЗАЗ 2012 року з безпрецедентними знижками!

Кампанія «Повний розпродаж» на всю модельну лінійку ЗАЗ 2012 випуску, яка стартувала в лютому, триває! Протягом усього періоду дії кампанії кожен має унікальну можливість стати власником нового автомобіля ЗАЗ за максимально зниженими цінами.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» створює для свого клієнта вигідну можливість придбати моделі ЗАЗ Vida, Forza, Lanos, Sens, Lanos Pick-up виробництва 2012 року зі знижками, що сягають 9 060грн!

Поспішайте стати щасливим власником «Кращого доступного автомобіля 2013 року» за результатами всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року 2013» - ЗАЗ Vida! Нагорода заслужено знайшла свого володаря, адже ЗАЗ Vida швидко здобув прихильність співвітчизників і зміцнив на ринку України авторитет автомобілів ЗАЗ як доступних, якісних і найбільш пристосованих до українських доріг - автомобілів для життя. У його стандартній комплектації вартість моделі 2012 року становить всього 82 200грн! ЗАЗ Vida в кузові седан з АКПП у комплектації «люкс» - усього 104 300грн. А любителям автомобілів у кузові хетчбек дистриб'юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» пропонує ЗАЗ Vida АКПП виробництва 2012 усього за 103 900грн., з урахуванням максимальної знижки 9 060грн! За комфорт водія та його пасажирів відповідають: кондиціонер, центральний замок, передні електричні склопідйомники, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом, протитуманні фари і легкосплавні диски, а також інші опції, які притаманні сучасному автомобілю.

З моменту старту кампанії не пройшло ще й місяця, та вже близько 1000 українців придбали нові автомобілі ЗАЗ! Із них 350 стали щасливими власниками саме ЗАЗ Vida.

Купуючи ЗАЗ Forza виробництва 2012 року, автомобіліст також може економити. Саме ЗАЗ Forza роком раніше отримав титул «Автомобіль року 2012». Багата комплектація моделі не залишила байдужими шанувальників надійних і зручних авто у співвідношенні з демократичною ціною та високою якістю. Так, уже базова комплектація ЗАЗ Forza порадує свого власника кондиціонером, передніми і задніми електросклопідйомниками, центральним замком з дистанційним управлінням з ключа, передніми протитуманними фарами, зовнішніми дзеркалами з елетрорегулюванням і підігрівом, протиугінною системою і подушкою безпеки для водія, регулюванням керма по висоті. Максимальна комплектація моделі, на додачу до перерахованих переваг, має у своєму арсеналі аудіосистему із шістьма динаміками і USB-роз'ємом, подушку безпеки пасажира, системи ABS + EBD, підігрів передніх сидінь, легкосплавні диски та задній парктронік.

Порадують покупців і ціни на улюблений серед вітчизняних автомобілістів ЗАЗ Lanos, який шість років поспіль носив титул «Абсолютного лідера продажів» за результатами щорічного національного автомобільного рейтингу-акції «Авторейтинг». Економія на різні модифікації ЗАЗ Lanos виробництва 2012 року в кузовах седан і хетчбек сягає 2000 грн.

Крім того, кожен бажаючий придбати автомобіль ЗАЗ в кредит має можливість скористатися поліпшеними умовами кредитування від «Ідея Банк». Оновлена кредитна програма «Авто під 0,001% на 18 місяців» пропонує низку приємних для покупця переваг, серед яких: збільшений пільговий період - до 18 місяців; максимальний термін кредитування - до 7 років; річна відсоткова ставка - лише 0,001% протягом пільгового періоду; щомісячний платіж усього від 680,32 грн/міс. та ін.

Терміни проведення розпродажу - з 16 лютого по 30 квітня 2013 року, або до останнього автомобіля, в дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс».

Детальна інформація про моделі ЗАЗ і про умови кампанії - на сайті www.zaz.ua а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

Дивіться сторінки ЗАЗ у соціальних мережах: