pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ними задекларовано 71 мільйон гривень

ДПІ у Голосіївському районі повідомила, що з 1 січня 2013 року двадцять міліонерів задекларували свої доходи.

За три місяці деклараційної кампанії громадяни Голосіївського району подали 650 декларацій про майновий стан та доходи, отримані у 2012 році. Потужний внесок до місцевого бюджету зробили 20 мільйонерів, задекларована сума яких становила 71 мільйон гривень, з яких нарахування до сплати становить понад 2 млн. гривень. Рекордсменом серед усіх мільйонерів виявився громадянин, який задекларував 5 мільйонів 780 тисяч гривень, з яких до сплати нарахування майже 540 тисяч гривень.
Нагадаємо, що кампанія розпочалася з 1 січня 2013 року і фінішує 1 травня поточного року. Для повноцінного комфорту було впроваджено систему, щоб платники податків мали змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан та доходи, через мережу Інтернет. Для користування цією послугою платникові лише потрібно отримати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, яке надається безкоштовно, в центрах обслуговування платників податків органів ДПС. Процедура отримання ЕЦП досить проста та не довготривала. Звернутися необхідно за адресою м. Київ, вул. Жилянська 23. Довідки за телефонами: тел. 591-61-30 або 591-61-75.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы