pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» зменшив витрати електроенергії на третину завдяки модернізації мережі

Завдяки модернізації базових станцій мережі GSM у 2012 році, «Київстар» зменшив витрати електроенергії на 24% на майже 500 об’єктах. Ефект, досягнутий від заміни обладнання на всіх об’єктах мережі, можна порівняти з обсягом електроенергії, достатнім для забезпечення теплом 3 390 квартир протягом опалювального сезону. В модернізацію мережі компанія вже інвестувала 1,8 млрд грн, а загалом ця програма розрахована на 2012-2015 роки.
Аби забезпечувати найвищу якість зв’язку та підвищити енергоефективність, «Київстар» проводить модернізацію базових станцій і комутаційної мережі мобільного зв’язку.
Так, заміна базових станцій на більш технологічні, із меншою енергоємністю, дозволяє заощаджувати в середньому до 24% споживаної електроенергії на кожному об’єкті. У середньому базова станція щомісяця споживає близько 1700 кВт/год. А після заміни базових станцій на нові, споживання електроенергії на кожному об’єкті знизилось до 1300 кВт/год. Ефект, досягнутий від заміни обладнання на всіх об’єктах мережі, можна буде порівняти з обсягом електроенергії, достатнім для забезпечення теплом 3 390 квартир (186 тис. м кв. житлової площі) протягом опалювального сезону.
У 2013 році «Київстар» продовжить роботи з модернізації мережі мобільного зв’язку. У планах компанії – встановлення на більшості базових станцій спеціального обладнання повітряного охолодження (free cooling), яке дозволить додатково заощаджувати ще понад 9% електроенергії на рік.
У 2012 році «Київстар» здійснив масштабні роботи із розширення і модернізації мережі мобільного зв’язку. Для цього майже 500 базових станцій було переведено на сучасну технологічну платформу Single Ran, яка підтримує різні стандарти зв’язку – від 2G до LTE. Крім того, нове обладнання є значно компактнішим, легшим, споживає значно менше електроенергії. Кількість радіопередавачів було збільшено на 10%, наразі їх вже 151 тисяча.
У 2012 році «Київстар» інвестував у розвиток мережі мобільного зв’язку понад 1,8 млрд грн. Загалом, заходи з модернізації та розширення мережі дозволили не тільки зменшити електроспоживання, але й збільшити швидкість передачі даних в середньому на 8%. Програма модернізації і розвитку мережі «Київстар» розрахована на період 2012-2015 роки.
«Київстар» застосовує енергозберігаючі технології на різних ділянках бізнесу для підвищення його енергоефективності. З 2000 року в мережі «Київстар» працюють «зелені» базові станції з економним енергоспоживанням. «Київстар» продовжує модернізацію мережі та, запроваджуючи кращі розробки, підтверджує якість своєї мережі, яка сьогодні оцінюється як одна з найбільш прогресивних у Європі.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.
«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua www.djuice.ua www.beeline.ua www.vimpelcom.com

Похожие пресс-релизы