pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відтепер футбольні фани також «в темі»

Податківців різних районів об’єдналися задля кампанії «Декларування – 2013» та вирушили на стадіон «Олімпійський».

Кампанія «Декларування – 2013» вже досягнула піку свого розвитку. Але широкомасштабні агітаційно-інформаційні роботи навколо неї досі не вщухають. Ось приміром, днями, податківці Шевченківського, Печерського, Солом’янського і Голосіївського районів, за підтримки ДПС м. Києва, об’єднали свої зусилля і вирушили на стадіон «Олімпійський». Скориставшись нагодою, в день проведення матчу між двома українськими футбольними командами Динамо Київ та Шахтар, податківцями на стадіоні були проведені відповідні заходи. Працівники податкових перевдягнулися у футболки та кепки з символікою цьогорічної кампанії декларування, отримали роздаткові матеріали, розбилися на команди та вирушили по секторах.
Таким чином вони інформували людей, які в цей день приїхали подивитися на футбольну гру. Важливо врахувати той момент, що це були, як мешканці, так і гості нашого міста. І були вони з різних прошарків населення, та в різних вікових категоріях. Тобто нам все ж таки вдалося охопити й долучити якомога більшу кількість громадян та донести до кожного з них всю важливість цього процесу.
Люди з розумінням віднеслися до такого роду подій, пообіцяли виконати свій громадянський та конституційний обов’язок перед Державою – подати декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2012 році. В черговий раз нагадуємо, що часу залишилося не так вже й багато, як здавалося б і граничний термін для подачі декларацій є 30 квітня поточного року.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы