pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Шановні платники, ми з Вами цілодобово!

Інтерактивний сервіс «Пульс» у Голосіївському районі працює на повну потужність.

Відколи податкова перетворилася з фіскального органу на сервісну службу, все докорінно змінилося й в самій структурі роботи. Відтепер у платників податків є можливість скористатися антикорупційним інтерактивним сервісом «Пульс».
З початку року на телефонний службу у Голосіївському районі звернулось 28 громадян. На всі дзвінки було надано відповідь оперативно.
Усі платники залишились задоволеними своїми зверненнями, оскільки 100% питань були вирішені протягом доби. Таке оперативне реагування доводить те, що сервіс є корисним для громадян, оскільки ефективно вирішує будь-які суперечливі ситуації.
Скористатися перевагами, які надає «Пульс» можуть всі громадяни, права яких були порушені податківцями.
Нагадаємо, номер цілодобової телефонної лінії оновленого сервісу «Пульс» Міністерства доходів та зборів для клієнтів не лише з податкових, а й з митних питань: (044) 284-00-07. Працює лінія цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, у неробочий – інтерактивний відповідач. І будьте певні, протягом години Вам зателефонують представники податкового органу, на який Ви скаржились, аби повідомити про результат розгляду повідомлення.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы