Результати річних загальних зборів акціонерів АТ «ЄВРОГАЗБАНК»

23 квітня 2013 року відбулися річні загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК»

Збори пройшли у приміщенні Центрального відділення Банку, за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 96.

На зборах були детально розглянуті та затвердженні питання, стосовно результатів діяльності АТ «ЄВРОГАЗБАНК» за 2012 рік та визначення основних напрямків діяльності на 2013 рік, а саме:

- Звіт Правління Банку про результати фінансово-господарської діяльності;
- Звіт Спостережної ради;
- Звіт Ревізійної комісії;
- Розгляд Звіту незалежного аудитора за 2012 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду.
- Затвердження річної фінансової звітності Банку за 2012 рік;.
- Про розподіл прибутку та збитків Банку за 2012 рік, а також прийняття рішення про виплату та розмір дивідендів;
- Доповідь Голови Правління Банку, про основні стратегічні цілі на 2013 рік;
- Про внесення змін до Статуту Банку, шляхом його викладення в новій редакції;
- Про затвердження внутрішніх документів Банку.

На підставі звітів, результати роботи АТ «ЄВРОГАЗБАНК» за 2012 рік визнано як позитивні. Про це свідчать результати фінансово-господарської діяльності Банку, так прибуток Банку за 2012 рік становив 2 641 785,94 грн., а збитки - відсутні. Результати діяльності Банку цілком задовольнили очікування акціонерів.

Акціонерами було прийнято рішення спрямувати прибуток Банку в повному обсязі на формування резервного фонду. Таким чином, дивіденди за звітній період вирішили на нараховувати.

Також акціонери вирішили внести зміни до Статуту Банка, виклавши його в новій редакції та відповідно до цього внести зміни до внутрішніх документів Банку.

З головних стратегічних задач АТ «ЄВРОГАЗБАНК» на 2013 рік Голова Правління Банку Богдан Сулятицький відзначив наступні:

- зміцнення ринкових позицій у регіонах України;
- забезпечення більш високих темпів росту показників Банку;
- підтримка і утримання позицій на ринку строкових депозитів юридичних і фізичних осіб, входження до числа банків-лідерів з темпів - приросту об'ємів депозитів;
- входження до числа банків "першого вибору" з надання наступних послуг:
- розрахункові послуги для VIP - клієнтів;
- кредитування підприємств;
- розрахунково-касове обслуговування;
- обслуговування зовнішньоекономічних операцій.

Прес-служба: АТ «ЄВРОГАЗБАНК»
моб. (067)444-30-01
тел. (044) 536-92-10 (вн. 1402)