pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» розпочинає новий молодіжний мистецький проект «Kiev Art Spring-2013»

З 17 по 31 травня 2013 року Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» проведе ряд заходів в рамках проекту «Kiev Art Spring-2013», метою якого є розкриття творчого потенціалу молоді.

Відкриття проекту «Kiev Art Spring-2013» відбудеться 18 травня о 19 годині на вечорі поезії у галереї сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 31. Протягом цього заходу молоді поети будуть декламувати власні вірші, а гості вечору зможуть насолодитись богемною атмосферою галереї та обрати кращого автора, який отримає цінні подарунки.

24 травня о 19 годині відбудеться музичний вечір «Youth Music Night» в галереї сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» за адресою: м. Київ, вул. Турівська 31. Попередньо відібрані виконавці представлять широкому загалу результати своєї творчості – пісні та музику. Якщо ви полюєте за драйвом, то Вам сюди.

Фотовиставка, присвячена м. Києву та весні, проходитиме з 18-28 травня у приміщенні бібліотеки ім. Костомарова Шевченківського району м. Києва. Автори найкращих робіт отримають можливість взяти участь у професійному майстер класі з фотографії у одного з провідних київських фотографів.

Партнерами проекту виступили галерея сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» Шевченківська районна в м. Києві державна адміністрації та бібліотеки імені М. Костомарова.

Вхід на всі заходи проекту вільний за умови попередньо реєстрації. (Для реєстрації потрібно відправити повідомлення на електронну скриньку [email protected], вказавши ім’я, прізвище і по батькові).

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
Ольга Гриб, тел.: +38 (093)730 77 78, e-mail: [email protected]
Діна Марунько, тел.: +38 (096) 737 82 93, e-mail: [email protected]

Приєднуйтесь до групи “Kyiv Art Spring” на Facebook та Вконтакте

Похожие пресс-релизы