pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія Softengi розпочала новий етап співпраці з АТ «Банк Грузії»

У червні 2013 року, один з провідних ІТ-аутсорсерів України, компанія Softengi, в рамках нового проекту офіційно розпочала новий етап співпраці з АТ «Банк Грузії».
Новий проект АТ «Банк Грузії» передбачає покращення та оптимізацію продуктивності існуючої системи видачі кредитів банку.

Раніше компанія Softengi вже завершила перший результативний етап співпраці з АТ «Банк Грузії». Перший проект полягав в удосконаленні функціональності системи видачі кредитів з перенесенням її на платформу Microsoft SharePoint 2010. У ході проекту була повністю змінена архітектура системи, але при цьому була цілком збережена поточна система банку, розроблена на базі MS Office SharePoint Server 2007. Відмінною особливістю даного проекту, який тривав більше року, була відсутність грузинського мовного пакета для MS SharePoint. Однак, не дивлячись на ці труднощі, фахівцям компанії Softengi вдалося локалізувати систему під грузинський інтерфейс користувача.
Плановане поліпшення і оптимізація продуктивності існуючої системи видачі кредитів дозволить АТ «Банк Грузії» ще більш якісно і швидко обслуговувати клієнтів, а також покращити функціональність бізнес-процесів банку між групами учасників цих процесів.
Ольга Ломакіна, менеджер проектів Microsoft SharePoint в Softengi: «У продовження плідної співпраці, розпочатого з АТ «Банк Грузії» ще в 2010 році, ми почали новий проект, в якому продовжуємо оптимізувати роботу системи видачі кредитів з метою поліпшення її продуктивності. В результаті виконання проектних завдань зменшиться час роботи з документами, підвищиться швидкість та ефективність роботи».
Для компанії Softengi оптимізація системи видачі кредитів АТ «Банк Грузії» буде вже другим великим проектом на території Грузії з моменту відкриття власного представництва в країні в 2012 році. Відкриття грузинського представництва в Тбілісі зробило Softengi першим українським ІТ-аутсорсером на території Грузії, яка відома своєю активною політикою впровадження інформаційних технологій не тільки в бізнесі, а й на державному рівні.

Джерело: http://www.softengi.ua/press-center/?id=Softengi-has-launched-a-new-phas...

Похожие пресс-релизы