pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Вартість вживаних авто залежатиме від терміну експлуатації та пробігу

ДПІ Голосіївського району ГУ Міністерства доходів і зборів у м. Києві повідомляє учасників дорожнього руху.

Нещодавно Кабінет Міністрів України затвердив порядок визначення середньо ринкової вартості автомобілів, мотоциклів і мопедів. Про це йдеться у Постанові КМУ від 10 квітня 2013 року № 403 «Про затвердження Порядку визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів», яка набрала чинності 11 червня 2013 року. Згідно з документом, середньо ринкова вартість залежить від терміну експлуатації транспортного засобу, а також країни-виробника (СНД або інші країни), а також пробігу та різниці між фактичним і нормативним середньорічним пробігом.
Відтак, середньорічним пробігом для транспортних засобів виробництва країн СНД вирішено прийняти 22 тисячі кілометрів, виробництва інших країн – 27 тисяч кілометрів. І враховуючи ці параметри, розраховуються коригувальні коефіцієнти для визначення середньо ринкової ціни.
Постанова передбачає, якщо транспортні засоби з терміном експлуатації до одного року, а також у разі різниці між фактичним і нормативним середньорічним пробігом в розмірі 2 тисяч кілометрів - коефіцієнт не визначається.
Джерелом інформації про ціну нових транспортних засобів в Україні є офіційні прайс-листи виробників (дилерів) або довідкові дані про ціну ідентичних або аналогічних транспортних засобів з урахуванням податків і зборів.
У документі наголошується, що у разі неможливості визначення ціни нового транспортного засобу в Україні, використовується інформація про його ціну в країнах – виробниках (імпортерах).

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Похожие пресс-релизы