pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Дитяча легка атлетика з Coca-Cola п’ять днів радувала відвідувачів Юнацького чемпіонату світу ІААФ

10-14 липня у Донецьку на арені РСК «Олімпійський» відбулася визначна спортивна подія глобального масштабу - Юнацький чемпіонат світу ІААФ з легкої атлетики. Чемпіонат приніс багато радощів та сліз легкоатлетам та їх тренерам і чимало емоцій вболівальникам. З самого ранку і до пізнього вечора запекла боротьба на всіх ділянках спортивних змагань. Перемогу за кількістю нагород у загальнокомандному заліку святкувала легкоатлетична збірна США, далі розташувались Німеччина, Китай та Росія. Збірна України посіла 13 місце серед 161 команди-учасниці світової першості. В активі української збірної - одна бронзова медаль, її завоювала для нашої команди Валерія Семенкова у метанні молота серед дівчат.

Однак важливими є не лише спортивні результати проведеної першості. Не менш важливим є той резонанс, який викликали світові змагання юнаків в усіх, хто спостерігав за його подіями, занурився у атмосферу великого спортивного свята. У спекотні дні, що стояли протягом змагань у Донецьку, особливо незайвими були інформаційні стенди партнера та постачальника напоїв для Чемпіонату, компанії «Кока-Кола Україна», щодо необхідності правильної гідратації, особливо – при зайнятті спортом та при ведені активного способу життя.

Якщо дорослі могли бути лише пасивними спостерігачами перипетій змагань Чемпіонату, то підлітки мали змогу весь запал вражень та емоцій виплеснути на спеціально відведеному майданчику перед РСК «Олімпійський» біля пам’ятника Сергію Бубці. Спільно з організаторами компанія «Кока-Кола Україна» там підготувала цікаву програму для юних вболівальників, які отримали можливість самим зайнятися легкою атлетикою у доступній ігровій формі. Змагання з Дитячої легкої атлетики з Соса-Соla проходили протягом усього часу проведення світової легкоатлетичної першості.

Усі бажаючі могли самі спробувати свої сили у різноманітних легкоатлетичних дисциплінах під керівництвом досвідчених тренерів. Команди формувались за віковим принципом по 4-6 учасників у кожній. Щодня у змаганнях Дитячої легкої атлетики з Соса-Соla брало участь не менше 20 таких команд. Усі їх учасники мали змогу сфотографуватися з ховрашком Остапом – талісманом Чемпіонату. А кращі - отримали заохочувальні спортивні подарунки від організаторів, які часто тут же, поруч, використовували за призначенням (наприклад, фрізбі чи набори для бадмінтону). Зрештою, усі, хто брав участь у цих легкоатлетичних іграх, змогли оцінити альтернативу проведенню вільного часу на вулиці, долучитися до активного способу життя. Це повністю відповідає баченню майбутнього для української молоді компанією «Кока-Кола Україна».

«Для юних відвідувачів світової першості вона стала яскравим прикладом активного способу життя. Ця подія, безперечно, стане поштовхом для підлітків в Україні до занять легкою атлетикою та спортом взагалі. Кока-Кола стала партнером Чемпіонату саме тому, що у своїй діяльності дотримується стратегії просування здорового способу життя, особливо серед підростаючого покоління. Більше того, Компанія прагне не просто інтегруватися у такі заходи, - щоразу ми намагаємося внести щось нове, що сприятиме досягненню декларованих нами стратегічних завдань. Цього разу це була Дитяча легка атлетика і я радий, що ця активація пройшла успішно. Переконаний, що чимало юних вболівальників, які самі взяли участь у наших легкоатлетичних іграх, будуть відтепер більше уваги приділяти своїй руховій активності», - підсумовує Генеральний директор Компанії «Кока-Кола Україна» Уолтер Гордон.

«Я був дуже вражений побаченим на стадіоні, особливо змаганнями бігунів на короткі та середні дистанції. Все відбувається так швидко і захопливо! Тому із задоволенням спробував і сам побігати трішки тут, серед однолітків,» - говорить 12-річний Віталій про свою участь у дитячих легкоатлетичних іграх. «І знаєте, мені сподобалось, було весело! Я навіть показав дуже непоганий результат і отримав за це ракетки для бадмінтону! Зараз навіть трохи жалкую, що не почав займатися легкою атлетикою раніше. Хоча до 16-17 років, можливо, ще й можна чогось досягнути», - вважає юний відвідувач чемпіонату світу.

Атож цікаві змагання з Дитячої легкої атлетики, організовані партнером Чемпіонату, не лише залучали представників підростаючого покоління до активного способу життя, але й надихнули багатьох юних українців на підкорення своїх спортивних вершин.

Довідкова інформація:

Юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики ІААФ, восьмий за ліком, відбувався 10 - 14 липня у Донецьку (Україна) на базі регіонального спортивного комплексу «Олімпійський».
Юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики ІААФ організовується раз на два роки серед юнаків та дівчат до 17 річного віку включно.
Перший Юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики проходив у 1999 році у місті Бидгощ (Польща), Окрім того Чемпіонат у свій час приймали такі країни, як: Італія, Угорщина, Чехія, Канада, Марокко та Франція.
Участь у змаганнях в Донецьку взяло понад 1 650 атлетів 1996-1997 рр. народження (рекорд за кількістю учасників юнацьких першостей) із 161 країни світу. Загалом було розіграно 120 комплектів нагород у 40 легкоатлетичних дисциплінах.
Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (ІААФ; англ. International Association of Athletics Federations; IAAF) - всесвітня керуюча організація у легкій атлетиці. Була заснована в 1912 році на першому конгресі в Стокгольмі, Швеція. На 2012 рік членами IAAF є 212 країн (на 3 країни більше, ніж у ФІФА, і на 20 представників більше, ніж в ООН). З 1933 року штаб-квартира організації знаходиться у Монако Президент Асоціації - Ламін Діак (Сенегал). Віце-президентом IAAF є легендарний донецький рекордсмен зі стрибків з жердиною Сергій Бубка.

Компанія Кока-Кола, найбільший у світі виробник напоїв, дарує споживачам свіжість більш ніж 500 газованих та негазованих напоїв. Окрім Coca-Сola, найдорожчого бренду у світі, до портфоліо Компанії входять такі бренди, як Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply and Georgia та Del Valle.
Глобально, Компанія Кока-Кола - постачальник №1 газованих напоїв, кави, соків та соковмісних напоїв. Ми маємо найбільшу систему дистрибуції по всьому світу, споживачі більш ніж у 200 країнах світу насолоджуються нашими напоями, споживаючи 1.7 мільярда порцій на день. Беручи на себе зобов’язання щодо стійкого розвитку суспільства, наша Компанія спрямовує свою діяльність на ініціативи щодо зменшення наслідків діяльності людства, підтримує активний, здоровий спосіб життя, створює безпечне середовище для наших колег та партнерів, сприяє підвищенню економічного розвитку суспільств на ринках, де здійснює діяльність Компанія. Разом з нашими колегами-ботлерами ми входимо до 10 найбільших роботодавців, об’єднуючи більш ніж 700,000 працівників системи Coca-Cola.
Одним із напрямків громадської роботи в Україні компанія «Кока-Кола» вважає підтримку громадських заходів, спрямованих на пропаганду активного способу життя та ідей олімпізму.
Для більш детальної інформації щодо нашої Компанії, будь ласка, відвідайте нашу сторінку на www.thecoca-colacompany.com

Похожие пресс-релизы