pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

50, 60, 70, 80 чи 90 дюймів? Який розмір телевізора Sharp найкраще пасуватиме до вашої вітальні? Перевірте, щоб не купити замали

Sharp – провідний виробник телевізорів з великим екраном – розробив перший додаток з доповненої реальності (AR), який допомагає покупцям у виборі найкращого розміру телевізора з екраном 50 дюймів і більше. Цей безкоштовний додаток, розроблений спеціально для широкого асортименту телевізорів Sharp з великими екранами, створений із застосуванням новітніх технологій AR та допомагає вибрати великий телевізор. Він дозволяє користувачам побачити, як буде виглядати телевізор AQUOS з екраном від 50 до 90 дюймів у їхній власній вітальні.

Цей додаток працює на платформах iOS та Android, дозволяє просто побачити, як виглядатимуть телевізори різних розмірів на стіні чи на підставці в будь-якому інтер’єрі. Користувач може обрати будь-який телевізор у лінійці, просто провівши пальцем по екрану свого телефону, та пройтися кімнатою, щоб побачити, як виглядатиме телевізор під різними кутами. Додаток дозволяє також зробити фотографії телевізора в кімнаті, щоб надіслати їх друзям.
Завдяки вбудованій функції з вибору відстані перегляду, користувач може оцінити оптимальну відстань для перегляду. Докладну інформацію про будь-який телевізор користувач може отримати, відвідавши веб-сайт компанії Sharp.
Оцініть новий додаток
Щоб оцінити новий додаток, відвідайте App Store чи Google Play та встановіть ‘SHARP AR TV’. Надрукуйте маркер розташування та розмістіть його там, де має знаходитись телевізор. Запустіть додаток. На екрані ви побачите телевізор так, ніби він перед вами.

Додаток має наступні функції:
• вибір способу встановлення телевізора (на підставці чи на стіні);
• вибір моделі телевізора;
• вибір потрібного розміру екрану в межах від 50 до 90 дюймів;
• відображення обраного телевізора AQUOS у приміщенні з можливістю кругового огляду;
• перехід на веб-сайт Sharp і перегляд докладної інформації;
• можливість фотографування віртуального телевізора.

Похожие пресс-релизы