pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Банк «Хрещатик»: до Хорватії разом з MasterCard!

Банк «Хрещатик» разом MasterCard Worldwide запрошує власників преміальних карток цієї міжнародної платіжної системи відвідати Хорватію — перлину Адріатики. Тут збереглася архітектура ще з часів древніх римлян, а блакитне море і незаймана природа додають країні ще більшої привабливості.
Аби подорож до Хорватії стала особливо приємною та комфортною, міжнародна платіжна система підготувала низку унікальних привілеїв у кращих готелях та ресторанах країни, які доступні власникам преміальних карток MasterCard. Головне — не забути повідомити про наявність картки обслуговуючий персонал.
Крім того, за допомогою карток цієї платіжної системи зручно розраховуватися не лише в магазинах, готелях і ресторанах. Власникам карток не доведеться обмінювати значні суми перед поїздкою, що лише надасть їм впевненості в надійному збереженні своїх грошей.

Акція діє з 20 липня 2013 р. по 31 грудня 2013 р. включно.

Детальніше про умови акції можна дізнатися на сторінці корпоративного сайту банку http://www.xcitybank.com.ua/service/privateperson/paycards/MC_Croatia_20... або на сайті МПС www.mastercard.uа.

Похожие пресс-релизы