pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві кампанія декларування доходів громадян принесла бюджету понад 317 мільйонів гривень

«З початку 2013 року киянами було подано понад 30 тисяч декларацій про майновий стан та доходи, зобов’язання зі сплати податку на доходи фізичних осіб, які надійшли до бюджету, склали 317,4 мільйони гривень», – повідомила начальник Головного управління Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова.

За словами Ірини Вікторівни, зазначені цифри свідчать про високу культуру громадян, які розуміють, що декларування доходів – це не просто конституційний обов'язок, а реальне джерело наповнення бюджету.

Правом на отримання податкової знижки у Києві скористались понад 11 тисяч громадян. З бюджету їм вже повернуто 23,7 мільйонів гривень.

Також, Ірина Носачова відмітила, що у столиці продовжує зростати кількість громадян-мільйонерів, які декларують свої доходи та сплачують податки. «За останніми даними, у 2013 році кількість столичних мільйонерів сягнула 1457 осіб, які отримали понад 6 мільярдів гривень доходів. За поданими деклараціями загальна сума податку до сплати у бюджет склала 227 мільйонів гривень», – наголосила керівник столичного управління Міндоходів.

За результатами кампанії декларування, податок на доходи фізичних осіб у сумі понад 1 мільйон гривень задекларували та сплатили 22 столичні мільйонери, більшість з яких проживають у Печерському та Шевченківському районах міста Києва. Проте, найбільша сума податку – 8,5 мільйонів гривень, була сплачена мешканкою Святошинського району столиці, яка займається незалежною професійною діяльністю. У центральних районах міста, найбільшу суму податку на доходи фізосіб сплатив мешканець Шевченківського району – 5 мільйонів гривень з отриманих іноземних доходів.

Похожие пресс-релизы