pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Митне оформлення

З початку року загальний товарообіг від зовнішньоекономічної діяльності 8,3 тисячі підприємств, що здійснювали митне оформлення
у столиці склав 14,2 мільярди доларів США

При цьому, за структурою імпортного товарообігу на долю країн СНД припадає 54,4% вартості товарів, ЄС – 32,9%, Азії – 8,2%, США – 0,6%.

В розрізі структури експортного товарообігу спостерігається схожа тенденція до країн СНД експортовано 47,1% товарів за вартісним показником, ЄС – 22%, Азії – 12,3%, США – 10,9%.

За ваговими показниками, найбільший об‘єм як імпорту (89,2%), так і експорту (72,4%) належить сировинним товарам.

Сальдо торговельного балансу за 7 місяців 2013 року становить близько 10,7 млрд. дол. США, з яких імпорт складає 12,4 млрд. дол.. США, а експорт – 1,8 млрд. дол. США.

Всього ж за 7 місяців 2013 року Київською міжрегіональною митницею Міндоходів було оформлено майже 57 млн. тонн вантажів, з яких загальні показники імпорту склали 11 млн. тонн, експорту – 1,4 млн. тонн та 44,5 млн. тонн транзиту.

Зовнішньоторгівельні операції з товарами здійснювали понад 8,3 тис. суб‘єктів або 71 % від загалу підприємств, які перебувають на обліку в Київській міжрегіональній митниці Міндоходів.

Похожие пресс-релизы