pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» знижує ставки за кредитами на житло до 15% річних

«Кредобанк» оголошує про зниження відсоткової ставки за кредитами для фізичних осіб на придбання житлової нерухомості. Відповідно до акційної пропозиції банку, відсоткова ставка на перші три роки кредитного договору є фіксованою та становить 15% річних, що є однією з найнижчих пропозицій на ринку.
Акційною пропозицією можуть скористатися як клієнти, що оформлюють кредити на придбання житла на первинному ринку, так і ті, хто купує нерухомість на вторинному ринку. Для тих, хто скористається пропозицією, також діятиме пільгова змінна відсоткова ставка на весь період кредитування після перших трьох років, що розраховується на базі UIRD12M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 12-ти місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Зокрема, при участі позичальника в придбанні об’єкта іпотеки власними коштами більш як на 50% змінна відсоткова ставка становитиме від UIRD12M+2,49%, а при участі власними коштами до 50% вартості об’єкту іпотеки – UIRD12M+3,49%. Акційні умови діють при оформленні кредиту до 15 вересня 2013 р у мережі відділень «Кредобанку» по всій Україні.
«Кредобанк» знижує ставки за кредитами на придбання нерухомості, аби зробити можливість придбання житла доступнішою для українських родин, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Зменшення постійної та змінної ставок за житловими кредитами є першим кроком до європейського рівня вартості іпотечного кредитування. Сподіваюся, що пропозицією здійснити свою мрію з допомогою надійного банку з європейським капіталом скористається чимало українців».
Базові умови іпотечного кредитування в «Кредобанку» передбачають фіксовану відсоткову ставку в 18% річних протягом першого року кредитування та змінну ставку на рівні від UIRD12M+4,75% річних для придбання житла на первинному ринку і від UIRD12M+3,75% для придбання нерухомості на вторинному ринку. Сума кредиту – до 70% вартості об’єкту іпотеки, термін кредитування – до 20 років. Забезпеченням кредиту є іпотека майнових прав на нерухомість, що купується. Для оформлення кредиту необхідно надати паспорт громадянина України, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків, довідку про доходи за останні 6 місяців або інші документи, що підтверджують платоспроможність позичальника.

Похожие пресс-релизы