pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Київ – привабливий для інвестицій та отримання доходів…

У 2013 році іноземці отримали майже 5 тисяч реєстраційних номерів у столиці

Працювати, отримувати доходи та сплачувати податки у столиці України вирішили 4972 іноземних громадянина. Саме стільки іноземців зареєструвалися в Єдиному реєстрі фізичних осіб за сім місяців поточного року.

За статистикою фахівців столичного управління Міндоходів, щомісяця у Києві понад 600 громадян інших країн світу бажають отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків. Проте, у липні, їх активність дещо зросла, свої реєстраційні номери одержали 770 осіб-іноземців.

Загалом, у Києві за січень-липень 2013 року у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків зареєструвались майже 52 тисячі осіб. Найбільше реєстраційних номерів отримали мешканці Дарницького (6588) та Дніпровського (5936) районів столиці.

У Києві реєстраційні номери можна отримати в Центрах обслуговування платників податків при податкових інспекціях. Проте, їх можливо отримати не лише за місцем проживання, а й, наприклад, за місцем отримання доходів. Водночас, іноземним громадянам та особам без громадянства для реєстрації в Держреєстрі необхідно звертатися безпосередньо до Центру обслуговування платників податків при Головному управлінні Міндоходів у м. Києві.

Слід зазначити, що за бажанням громадяни України можуть відмовитися від реєстраційного номеру. У паспорті таких платників податків фахівці Міндоходів роблять відповідну відмітку, після чого вони мають право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорту. Облік вказаних фізичних осіб-платників ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру саме за прізвищем, ім’ям, по-батькові та серією і номером паспорта. З початку року у Києві відмітку на відмову від реєстраційного номеру платника податків отримали 473 громадянина.

Нагадаємо, що у разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб (як то паспортні дані або місце проживання) платник зобов’язаний протягом місяця повідомити про це територіальні органи Міндоходів для внесення відповідних змін.

Похожие пресс-релизы