pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

5 вересня у Києві відбудеться фінал турніру «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola»

ДЛЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ:
4 вересня 2013 року

КОНТАКТНА ОСОБА:
Каденко Олександр
Перший віце-президент
Асоціації аматорського футболу України (ААФУ),
Перший заступник голови комітету масового футболу Федерації футболу України
Тел.: 044 521-0-556
e-mail: [email protected]

5 вересня у Києві відбудеться останній фінал сезону
Всеукраїнського дитячого футбольного турніру
«Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola»

З 3-го по 5-е вересня 2013 року на стадіоні ім. В. Баннікова у Києві
(пров. Лабораторний, 7б) пройдуть завершальні ігри Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» сезону 2012-2013 рр. серед команд гравців 2000 р. н. (U-13). Фінальні змагання у рамках Турніру у двох інших вікових групах 1999 та 2001 рр. н. відбулися 13-15 червня в Івано-Франківську та 22-24 червня у Дніпропетровську. Переможцями, відповідно, стали команди ЗОШ № 14 м. Хмельницький та ЗОШ № 20 м. Харкова.

Котрий рік поспіль ці унікальні змагання збирають з усіх куточків України сотні тисяч школярів, які грають у футбол та мріють дружною командою досягнути успіхів в улюбленій грі. Олександр Каденко, Перший віце-президент ААФУ, зазначив: «ААФУ відзначила 15 років своєї діяльності, і стільки ж років налічує турнір «Шкіряний м’яч», кожен наступний сезон якого збагачує і без того широку географію: про це свідчить кількість команд та учасників, яка щорічно зростає. Так, у Турнірі минулого сезону взяли участь близько 50 тисяч шкільних команд та понад 600 тис. учнів! Це кількісні показники, - говорить представник ААФУ, - А про якісну сторону, силу національного Турніру свідчать успіхи українських представників у міжнародних турнірах «Шкіряного м’яча» серед команд країн СНД, що відбулися у січні та у жовтні 2012 року, відповідно, у російських Санкт-Петербурзі та Сочі. Дуже хочеться, щоб про Турнір дізналася якомога більша кількість школярів, і за підтримки тренерів та вчителів фізичного виховання долучилася до яскравого світу аматорського футболу».

Цього року 8 найкращих команд, що боротимуться за перемогу у Турнірі серед 13-річних, представляють:
ЗОШ № 47 м. Горлівка Донецької області;
ЗОШ № 6 м. Іллічівськ Одеської області;
ЗОШ № 19 м. Ужгород;
ЗОШ № 8 м. Суми;
ЗОШ № 1 м. Кременчук Полтавської області;
ЗОШ № 11 м. Севастополь;
Гімназію № 283 м. Київ;
ЗОШ № 9 м. Коростень Житомирської області.

3-го та 4-го вересня, згідно регламенту Турніру, відбудуться ігри групового етапу.
5 вересня з 11:00 проходитимуть вирішальні стикові матчі за 7-е, 5-е та 3-є місця. О 13:00 розпочнеться гра за 1-е місце у сезоні 2012-2013рр.

Юним вболівальникам, які відвідають 5 вересня завершальні ігри Турніру, пропонується насичена програма від титульного спонсора турніру - Компанії
«Кока-Кола Україна». Окрім традиційного вболівання на трибунах за улюблену команду, всі бажаючі зможуть відчути себе хоча б на один день професійними футболістами, причому у кожному з 4-ох основних футбольних амплуа: воротаря, захисника, півзахисника чи нападаючого. У кожному з секторів «ФАН-зони Coca-Cola», відповідно до обраної ігрової позиції, для цього потрібно виконати комплекс вправ, схожих на справжнє тренування футболістів. Учасників цих конкурсів очікують приємні призи від титульного спонсора Турніру, а також освіжаючі напої.

Також гості турніру матимуть можливість приєднатися до промо-команди Coca-Cola і разом весело та активно вболівати за улюблену команду з використанням речівок, скандування та іншої звукової та візуальної підтримки професійного вболівальника. Тринадцятирічним футболістам буде дуже приємно відчути таке організоване вболівання, що надасть їм додаткової наснаги демонструвати хорошу гру та здобувати перемоги.

Активації від Coca-Cola допоможуть цього дня юним відвідувачам стадіону
ім. В. Баннікова не лише долучитися до улюбленої гри у її різноманітних проявах, але й стануть дієвим прикладом, як можна цікаво та активно розвиватися та проводити свій вільний час.

Офіційна церемонія закриття Турніру розпочнеться о 14:00, відразу після закінчення фінального матчу. У нагородженні переможців візьмуть участь керівники Федерації футболу України, Асоціації аматорського футболу України, представники компанії «Кока-Кола Україна». Після завершення урочистостей у приміщенні Будинку футболу (пров. Лабораторний, 7а) відбудеться прес-конференція, присвячена підведенню підсумків Турніру сезону 2012-13 рр.

Похожие пресс-релизы