pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оперативниками Головного управління Міндоходів у Києві вилучено імпортних товарів майже на два з половиною мільйони гривень

Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у м.Києві – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик.

Як з’ясували оперативники, питання «оптимізації» сум податків, які необхідно сплачувати до бюджету, посадовці однієї із столичних фірм вирішили досить просто – в документах, що подавались для розмитнення на митницю, вартість товарів, за висновками експертів, було занижено більше ніж в 15 разів, і, відповідно, значно зменшувалась сума податків, яка мала бути сплачена до бюджету при їх розмитненні.

Фахівці столичного управління Міндоходів на підставі зібраних матеріалів дійшли висновку, що завдяки подібним «коригуванням ціни» на протязі минулого року бюджет недорахувався 3,3 мільйонів гривень.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах партію різноманітного товару вартістю майже два з половиною мільйони гривень у спритників вилучено та визнано речовим доказом, крім того в офісі вилучено понад 70 тисяч доларів США готівкою, отриманих від реалізації раніше імпортованих товарів.

Нагадаємо, що загалом з початку року оперативниками столичного Головного управління Міндоходів при спробах переміщення товарів через кордон з порушенням вимог чинного законодавства з обігу вилучено ТМЦ на суму близько 150 мільйонів гривень.

Похожие пресс-релизы