pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В купе потягу «Москва-Київ» оперативники Міндоходів виявили понад 16 тис. незадекларованих предметів широкого вжитку

Таку кількість товару співробітники Київської міжрегіональної митниці Міндоходів виявили в московському потязі під час спільного митно-прикордонного контролю.
Дорога медична та косметична апаратура, електронні компоненти, плати, одяг, книги та друкована продукція фінансового і управлінського змісту, антицелюлітні та розігріваючі креми і бальзами, - весь цей крам оперативники Міндоходів виявили в багажних відсіках купе та на полицях. Всі товари мають цілісну заводську упаковку, а кількість однотипного товару свідчить про комерційні цілі ввезення. Їх власницею виявилась 45-річна українка, яка поверталась з Москви додому.
Не вказавши в пасажирській декларації інформації про товар, жінка порушила ст. 472 Митного кодексу України.
Своє порушення пасажирка мотивувала незнанням дійсної вартості товару та його кількості, оскільки перевезти його через митний кордон України вона погодилась на прохання незнайомих людей.
Товар вилучено на склад митниці. Фахівці митниці встановлять загальну вартість виявленого краму, а матеріали справи будуть передані до суду.
Жінку чекає штраф у розмірі 100% вартості цих товарів та їх конфіскація. За інформацією мережі Інтернет лише один з виявлених медичних приладів коштує кілька тисяч доларів, тож загальна вартість товару буде чималою.

Похожие пресс-релизы