pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Декілька хвилин – і Ви з власним цифровим підписом!

Декілька хвилин – і Ви з власним цифровим підписом!

Електронний цифровий підпис (ЕЦП) - аналог власноручного підпису в електронному вигляді, який забезпечує цілісність документів, конфіденційність та ідентифікацію особи, яка відправила документ.
Якщо Ви прагнете відповідати вимогам часу та завжди тримати руку на пульсі розвитку новітніх технологій, то вказаний сервіс саме для Вас! Документи, підписані електронним цифровим підписом, можуть бути надіслані та отримані адресатом лише протягом декількох секунд. Електронний документообіг має таку саму юридичну силу як і паперовий.
Для користувачів, які ще не так добре володіють комп’ютерною технікою, слід зазначити, що використання електронного документообігу потребує мінімум комп'ютерної грамотності, адже послідовність дій користувача контролюється програмою, яка підказує як діяти у тій чи іншій ситуації!
Разом з тим, використовуючи електронний цифровий підпис Ви значно прискорюєте спілкування із органами державної влади та мінімізуєте вплив людського фактору на результати своєї діяльності, адже листування через мережу Інтернет прискорює обробку запитів та отримання необхідних довідок від контролюючих органів (перевірка стану розрахунків з бюджетом по сплаті податків тощо).
Для того, щоб отримати посилений сертифікат електронного цифрового підпису у будь якому Центрі обслуговування платників податків міста Києва, фізичній особі необхідно надати копії документів, наведених у переліку нижче:
• Копія паспорта (1-6 сторінки), завірену підписом фізичної особи;
• Копія облікової картки платника податків (довідки про присвоєння ідентифікаційного коду ДРФО) завірену підписом фізичної особи;
• Носій для запису особистого ключа (CD/DVD диск або USB-накопичувач).
• Заповнена реєстраційна картка для фізичної особи.
І, вже за декілька хвилин, Ви отримаєте власний цифровий підпис!
З початку року в Києві понад 48 тисяч клієнтів відокремлених пунктів реєстрації користувачів відділу реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у м. Києві отримали понад 76 тисяч ключів цифрового підпису, з яких майже 42 тисячі ключів отримано фізичними особами. Лише у вересні поточного року клієнтам вже видано 5 тисяч ключів.

Похожие пресс-релизы