pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Правом дистанційно здійснити митне оформлення товару в столиці скористались 27 підприємств

Правом дистанційно здійснити митне оформлення товару в столиці скористались 27 підприємств

Протягом третього кварталу 2013 року Київська міжрегіональна митниця Міндоходів дистанційно випустила у вільний обіг 817 партій товару, які без доставлення товару до столичної митниці, одразу з кордону попрямували у місце призначення, визначене їх власником. В такий спосіб Київською міжрегіональною митницею Міндоходів найбільше було оформлено товарів, що знаходились на кордоні у пунктах пропуску на Одещині, Волині, Закарпатті, Львівщині та Чернігівщині.
За вказаний період 27 підпрємствами, які застосовували спрощену форму митного оформлення в столичній митниці, було імпортовано товару на загальну суму понад 174 млн. грн. та перераховано до Державного бюджету близько 40 млн. грн. податків.
Для здійснення митного оформлення за такою процедурою підприємцю, ще до фактичного ввезення товару в Україну, достатньо направити в митницю призначення попередню митну декларацію, яка і буде підставою для випуску товару у митний режим після перетину ним кордону.
Згідно положень Митного кодексу України, за умови дотримання заходів тарифного та нетарифного регулювання, за такою схемою можуть оформлятись всі товари (крім підакцизних), по яким відсутні ризики.

Нагадаємо, що з 1 липня 2013 року Київська міжрегіональна митниця Міндоходів почала реалізовувати пілотний проект Міністерства доходів і зборів України та випускати, у заявлений підприємцем режим, товари одразу після перетину митного кордону України.
Це дозволяє підприємствам швидше отримувати товару із-за кордону та сприяє розвитку зовнішньоекономічної діяльності як такої.

Похожие пресс-релизы