pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Столична будівельна компанія намагалась «зекономити» на сплаті 900 тисяч гривень земельного податку

Столична будівельна компанія намагалась «зекономити» на сплаті
900 тисяч гривень земельного податку

У місті Києві викрили забудовників, які при будівництві «дешевих метрів» житла знайшли «ласий шматок» для наживи у вигляді ухилення від сплати податку на землю, зневажаючи те, що це важливий проект країни для забезпечення молоді соціальним житлом, де максимально економляться кошти з метою його доступності.
Оперативники Міндоходів встановили, що столичне підприємство «Ф» взяло в довгострокову оренду земельну ділянку під будівництво, яку розподілило з іншою будівельною фірмою. Забудовник-партнер чесно виконував свої зобов’язання, перераховуючи в бюджет податок на землю пропорційно площі своєї орендованої ділянки.
Проте, спритні посадовці будівельного підприємства, яке, до речі, не мало навіть необхідної будівельної ліцензії, вирішили, що сплачених сум земельного податку, які перерахував їхній «сусід», буде достатньо.
У результаті перевірки діяльності, підприємству «Ф» донараховано до сплати в бюджет майже 900 тисяч гривень податку на землю разом зі штрафними санкціями.
За ухилення від сплати податків в значних розмірах відносно посадових осіб будівельного підприємства було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 212 Кримінального кодексу України.
Зрештою, усвідомивши свій вчинок та, щоб уникнути наслідків по кримінальній справі, керівники підприємства в повному обсязі погасили збитки, завдані державі.

Похожие пресс-релизы