pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Негативні наслідки прихованої заробітної плати…

Негативні наслідки прихованої заробітної плати…

Чимало роботодавців ігнорують виплату гарантованого Конституцією України рівня мінімальної заробітної плати та не декларують оплату праці працюючих, виплачуючи їм «тіньові» заробітки.
У таких випадках громадянам слід пам'ятати, що заробітна плата, яка виплачується у «конвертах» – це тимчасове благо, яке має негативні наслідки, насамперед, для них.
Перш за все – це ризик залишитися без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії. Працюючи неофіційно, людина не може розраховувати на виплату лікарняних, відпускних, декретних виплат, отримання банківських кредитів, майбутню пенсію та інших обов'язкових виплат.
Працівниками Міндоходів приділяється значна увага виявленню схем та механізмів невиплати заробітної плати, погашенню заборгованості із заробітної плати, дотриманню працедавцями вимог чинного законодавства при використанні праці найманих робітників.
Пам’ятайте, оформлення трудових відносин в законодавчо встановленому порядку і офіційне отримання заробітної плати – це державний захист від незаконного звільнення, безпечні і здорові умови праці, гарантоване право на відпочинок.
Якщо ваші трудові права порушуються, повідомляйте про ці випадки органи доход і зборів. З початку 2013 року від небайдужих громадян до столичних органів Міндоходів надійшло 372 звернення про порушення трудових прав. В ході перевірки інформації по зверненням виявлено 284 факти виплати заробітної плати «у конвертах». У результаті, до сплати в бюджет донараховано 4,4 мільйони гривень податку на доходи з фізичних осіб.
Шановні громадяни! Не погоджуйтесь на неофіційне працевлаштування, вимагайте від працедавця трудових угод та відмовляйтесь від заробітної плати «в конвертах»!

Похожие пресс-релизы