pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Снєжка-Україна» долучилася до проекту кольорової трансформації Кам’янця-Подільського

Вересень 2013 року у древньому Кам’янці-Подільському тривав під знаком «Республіки». Цьогорічний, третій за рахунком, фестиваль вуличного мистецтва продовжив втілювати ідею перетворення звичайних будинків в арт-об’єкти і згуртував навколо неї художників з різних країн. Вони подарували місту 12 нових картин, створених безпосередньо на фасадах будівель.
Митці з України, Австралії, Німеччини, Італії, Польщі та Росії долучилися до формування нового обличчя Кам’янця-Подільського. Велетенські кольорові зображення, іронічні, реалістичні, містичні та серйозні, прикрасили сірі занедбані стіни будинків різних районів міста. Організатори фестивалю «Республіка» переконані: те, що людина бачить навколо себе щодня, впливає на її світогляд та настрій. Тому вони щороку закликають митців виходити за межі галерей та студій та наповнювати творчістю повсякденне життя міста.
Цьогоріч одним зі спонсорів кольорової ініціативи фестивалю «Республіка» виступила компанія «Снєжка-Україна». Зокрема, підприємство надало для втілення барвистих і яскравих арт-проектів 150 літрів кольорової і білої фарби «Śnieżka Екстра Фасад». Адже компанія активно підтримує трансформацію українських міст, містечок в естетично-кольоровий та комфортний простір, зручний і затишний для мешканців, і привабливий арт-шедеврами для туристів. Створення всіх вуличних картин «Республіки-2013» відбувалося з використанням фасадних фарб ТМ Śnieżka. Художники високо оцінили легкість нанесення цих фарб на різні типи поверхонь і варіативність у застосуванні інструментів.
Три найбільш концептуальні зображення, з погляду ТМ Śnieżka, відзначені фірмовим логотипом. Це, передусім, малюнок з казковими мотивами, реалізований цілком за допомогою фарб «Śnieżka Екстра Фасад» херсонською арт-групою «Вакцинація» на вул. Лесі Українки. Також це сюрреалістичний «Сіяч снів» від донецьких художників «Добрі люди» на вул. Лермонтова, і нетрадиційне бачення Кам’янця-Подільського від харків’ян «КУ-2» на вул. Гагаріна, зображені з використанням фарби «Śnieżka Екстра Фасад» та фарби-спрею іншого бренду.
З ініціативи компанії «Снєжка-Україна» в Кам’янці-Подільському художники також створили особливий малюнок на вул. Драгоманова, до розпису якого залучали дітей із школи мистецтв. Спільними зусиллями митців і юні вдалося зобразити арт-картину, яка нагадує людям про наповненість життя різнобарв´ям і спонукає насолоджуватись тонами і відтінками природи. Життєрадісне зображення прикрашає одну зі шкіл міста і закликає розкрити в собі всі кольори творчості.
Однією з причин використання фарб ТМ Śnieżka під час фестивалю стала її екологічність, що є однією з цінностей «Республіки». Попри те, що наразі фестиваль дислокується тільки в Кам’янці-Подільському, він вже встиг набути всеукраїнського значення. Адже продемонстрував значні масштаби зміни суспільного простору: від міських об’єктів до загальної атмосфери в громаді, підвищення культурної взаємодії, зростання екологічної свідомості. Мистецька урбаністика – явище, давно звичне для Європи, завдяки фестивалю «Республіка» отримала поштовх до розвитку і в Україні.

Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл., м. Київ, вул. Вавілових, 9,
вул. Привокзальна, 1а 2-й поверх
Тел.: +38 (03259) 60-161 Тел.: +38 (044) 453 74 79
e-mail:[email protected]
www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Похожие пресс-релизы