pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Підприємиця забула сплатити податок за отриманий інвестиційний прибуток з суми 7 мільйонів 273 тисячі гривень

Підприємиця забула сплатити податок за отриманий інвестиційний прибуток з суми 7 мільйонів 273 тисячі гривень

Фахівцями столичного управління Міндоходів, під час проведення документальної позапланової невиїзної перевірки з питань дотримання платником податків - громадянкою І. вимог податкового законодавства, у черговий раз було виявлено ухилення від сплати податку на доходи фізичних осіб на значну суму.
Так у 2010 році, бізнесменкою було внесено до статутного фонду ТОВ «У» - 7 мільйонів 272,6 тисячі гривень. У 2013 році згідно поданої заяви, фізична особа І. вийшла зі складу засновників ТОВ та відступила свої корпоративні права.
Отримавши інвестиційний дохід, підприємиця вирішила не декларувати його та не сплачувати податок.
Діючи згідно чинного законодавства, працівники територіального органу Міндоходів письмово попередили бізнес-леді про проведення перевірки та запросили відвідати ревізора і подати пояснення. Однак, громадянка не з’явилась та пояснень у будь-якій зручній для неї формі не надала.
По результатах проведеної перевірки, донарахована сума до сплати податку на доходи фізичних осіб склала 1 мільйон 91 тисячу гривень.
На сьогоднішній день, громадянка І. має час, щоб виконати свій обов’язок перед державою та сплатити донараховану суму у бюджет.

Похожие пресс-релизы