pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Увага! Нові рахунки для сплати ЄСВ до органів доходів і зборів

Увага! Нові рахунки для сплати ЄСВ до органів доходів і зборів

Головне управління Міндоходів у м. Києві повідомляє, що з 1 жовтня 2013 року введено в дію небюджетні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3719 "Рахунок для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування", для зарахування та розподілу коштів єдиного внеску та фінансових санкцій.
Рахунки для сплати єдиного соціального внеску в розрізі територіальних органів Міндоходів у м. Києві розміщено на субсайті ГУ Міндоходів у м. Києві (www.kyiv.minrd.gov.ua) у банері "Єдиний соціальний внесок".
Довідник відповідності символу звітності класам професійного ризику виробництва та категоріям платників єдиного внеску затверджено наказом Державної казначейської служби України від 16.08.2013 №130.
З вирішення усіх питань щодо нарахування та сплати єдиного соціального внеску, платникам слід звертатися до Центрів обслуговування платників податків ДПІ у районах ГУ Міндоходів у м. Києві за місцем реєстрації.

Похожие пресс-релизы