pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У 2012-му кияни отримали подарунків та спадщини майже на мільярд гривень…

У 2012-му кияни отримали подарунків та спадщини майже на мільярд гривень…
Особливості оподаткування подарунків

З початку 2013 року, до територіальних органів столичного управління Міндоходів громадянами подано понад 5 тисяч декларацій про майновий стан та доходи, в яких кияни вказали доходи, отримані у вигляді подарунків та спадщини на загальну суму близько 916 мільйонів гривень. За результатами кампанії декларування, від зазначених джерел доходів мешканцями столиці сплачено до бюджету понад 27 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, ще понад 3 мільйони гривень податку утримано та перераховано до бюджету податковими агентами.
Нагадаємо, згідно з нормами Податкового кодексу України, дохід, отриманий у вигляді подарунка, оподатковується згідно з правилами, за якими оподатковується спадщина.
В свою чергу, вартість власності, що успадковується членами сім’ї спадкодавця першого ступеня споріднення оподатковуються за нульовою ставкою (ст. 174.2.1 Кодексу), а вартість будь-якого об’єкта спадщини, що успадковується спадкоємцями, які не є членами сім’ї спадкодавця першого ступеня споріднення, оподатковується за ставкою 5 % (ст. 174.2.2 Кодексу).

Похожие пресс-релизы