pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Заборгованість по заробітній платі привела столичного підприємця до кримінального провадження

Заборгованість по заробітній платі привела столичного підприємця
до кримінального провадження

До столичного управління Міндоходів звернувся громадянин із заявою про невиплату заробітної плати за 5 місяців, товариством «А» у сумі 12500 гривень. Для визначення дійсності отриманих у цьому зверненні даних фахівцями Міндоходів була розпочата позапланова перевірка.
Під час перевірки було встановлено, що киянин дійсно обіймав на даному підприємстві посаду торгового агента, заключивши при цьому строковий трудовий договір у якому йому був встановлений посадовий оклад у сумі 2500 гривень на місяць. Крім цього заявник повідомив, що отримував 20% від виручки за реалізовану продукцію в загальній сумі понад 37 тисяч гривень, але з суми винагороди, яка склала близько 6 тисяч гривень товариство «забуло» утримати та перерахувати податок на доходи фізичних осіб, а відповідно і вказати її в податковій звітності.
Численні порушення трудового та податкового законодавства вилились для підприємства у донарахування з ПДФО та штрафними санкціями на суму 7 тисяч гривень. Наостанок перевіряючі повідомили керівництво товариства, що їх дії підпадають під кримінальну відповідальність, а саме статті 172, 175 Кримінального кодексу України.
Зрозумівши відповідальність, роботодавець сплатив до бюджету всі донараховані суми податку та виплатив заявнику заборговану зарплату.

Похожие пресс-релизы