pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Столичні Міндоходівці відстоюють право на чесну зарплату для кожного працівника

Фахівці столичного управління Міндоходів з метою упередження порушень податкового та трудового законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадян постійно проводять контрольно-перевірочні заходи щодо дотримання суб’єктами господарювання – юридичними та фізичними особами чинного законодавства при виплаті заробітної плати.

Тільки за дев’ять місяців 2013 року столичними спеціалістами проведено 301 перевірку, під час яких у 299 підприємствах виявлені порушення податкового та трудового законодавства, загальна сума донарахувань по цим порушенням склала понад 30 мільйонів гривень.

Наприклад: у вересні 2013 року під час перевірки магазину «А», де здійснювали торгівлю одягом та взуттям, було з’ясовано, що з шести робітників, чотири виявились неоформленими згідно чинного законодавства та отримували заробітну плату «в конвертах». За результатами перевірки керівництву підприємства довелось поповнити державний бюджет на суму близько 25 тис. грн.

Нажаль це не поодинокий випадок, з січня по вересень 2013 року в Києві виявлено та залучено до оподаткування 9058 найманих осіб, які працювали нелегально. Виплачена сума доходу таких працівників склала понад 44 мільйони гривень, як наслідок, до бюджету додатково надійшли близько 3 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.

Похожие пресс-релизы