pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Зі 101-го найманого працівника – 85 на «постійному» стажуванні…

Чергову схему ухилення від сплати податків виявили фахівці ГУ Міндоходів у м. Києві

Нещодавно, в ході проведення перевірки діяльності товариства з обмеженою відповідальністю, що займається роздрiбною торгiвлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами через мережу кіосків, спеціалісти ГУ Міндоходів у м. Києві виявили факти виплати працівникам зарплати у «конвертах» та використання праці неоформлених осіб.

При перевірці документів вищезазначеного підприємства, у розпорядженні якого перебувають 98 кіосків з графіком роботи: з 8:00 до 20:00 години, офіційно оформлені лише 32 фізичні особи, з яких продавцями-касирами працюють 16 чоловік.

Згідно договору аутстафінгу (надання послуг із забезпечення персоналом) підприємством були залучені працівники, які обслуговували торгівельні точки з 8 до 16 години. З 16:00 до 20:00 години фактично працювали, точніше, проходили стажування з подальшим працевлаштуванням, 85 неоформлених осіб. Проте, у підприємства не знайшлось трудових книжок, наказів, заяв, а також записів у журналі реєстрації про стажування хоча б одного працівника.

Отже, було встановлено, що 101 особа отримувала заробітну плату «у конверті», тобто 16 офіційних працівників та 85, які працювали нелегально. За допомогою такого «псевдо-стажування» товариство й ухилилось від сплати податку на доходи фізичних осіб.

В результаті перевірки підприємству було донараховано майже 24 тисячі гривень податку та штрафних санкцій, які наразі надійшли до бюджету в повному обсязі.

Похожие пресс-релизы