pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Інформацію, яку було розповсюджено у ЗМІ щодо медичного препарату «Актовегін» не відповідає дійсності!

Компанія «Такеда Україна» повідомляє, що інформація, яку було опубліковано у деяких ЗМІ, а також в офіційному зверненні політичної партії «Батьківщина» (http://byut.com.ua/news/16406.html) щодо рецептурного препарату Актовегін, не відповідає дійсності.

У відповідь на вищезгадані заяви повідомляємо:

1. Актовегін застосовується для лікування пацієнтів з такими захворюваннями центральної і периферичної нервової системи, як інсульт, когнітивні розлади та діабетична полінейропатія.
2. Актовегін вже більше 40 років використовується лікарями багатьох країн. Його ефективність і профіль безпеки підтверджені даними численних досліджень, із результатами деяких з них можна ознайомитися на офіційному сайті Американської медичної бібліотеки - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
3. Актовегін, представлений в Україні, виробляється в Австрії на виробничих потужностях компанії «Такеда» і проходить фінальний процес пакування та контролю якості в Україні. Препарат виготовлено у повній відповідності з високими стандартами якості GMP (Good Manufacturing Practice) та відповідає усім вимогам законодавства ЄС та України.
4. Актовегін ніколи і ні за яких причин не вилучався з продажу. Офіційним джерелом інформації щодо вилучення будь-яких препаратів на території України є Державна служба з лікарських засобів - www.diklz.gov.ua
5. Безпека пацієнтів, які застосовують наші препарати - є пріоритетом компанії «Такеда». Фахівці охорони здоров'я і пацієнти, можуть бути абсолютно впевнені у високій якості препарату Актовегін.
Як найбільша фармацевтична компанія Японії та один зі світових лідерів галузі, «Такеда» прагне поліпшити здоров'я пацієнтів по всьому світу шляхом впровадження провідних інновацій в медицині.

за додатковою інформацією звертайтесь до:
Володимира Косенкова
Менеджера зі зв’язків із громадськістю
Takeda в Україні
Tel: (380) 44 390-09-09
Fax :(380) 44 390 29-29

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬Takeda представлена в понад 70 країнах світу і посідає 12 місце у світовому рейтингу фармацевтичних компаній в рецептурному сегменті*.
¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬Takeda фокусує свої зусилля в лікуванні онкологічних, кардіологічних та гастроентерологічних захворювань, патології центральної нервової системи, обміну речовин, а також у терапії запальних та респіраторних захворювань.
Takeda прагне поліпшити здоров'я пацієнтів по всьому світу шляхом впровадження провідних інновацій в медицині
Більш детальну інформацію про Takeda в Україні, будь ласка, дивіться на сайті www.takeda.ua Інформація про Takeda в світі, доступна на сайті www.takeda.com
* IMS, липень 2011 року

Похожие пресс-релизы