pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оперативники столичного управління Міндоходів виявили факт ухилення від сплати до бюджету 4 мільйонів гривень.

Оперативники столичного управління Міндоходів
виявили факт ухилення від сплати до бюджету 4 мільйонів гривень одним з операторів державних лотерей

Про це нещодавно повідомив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у м.Києві – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик.
За його словами, оперативні співробітники Міндоходів встановили, що значна частина витрат, пов’язаних з нарахуванням призового фонду по миттєвих лотереях, які кожен з бажаючих міг придбати у пунктах розповсюдження, була «віртуальною»: процес розіграшу лотерей контролювався за допомогою програмного забезпечення через мережу Інтернет безпосередньо працівниками оператора лотерей, однак для того, щоб мати змогу «зекономити» на податках, по документах ця робота оформлювалась як послуги сторонніх підприємств, які, до того ж, всі як один мали ознаки «фіктивності».
За висновками фахівців, за останні два роки внаслідок внесення неправдивих відомостей до звітності підприємства, пов’язаної з нарахуванням призового фонду, державний бюджет недоотримав 4 мільйони гривень податку на прибуток.
«Підприємці, які широко використовують у своїй діяльності мережу Інтернет, не повинні забувати при цьому сплачувати до бюджету держави належні суми податків, адже протидія податковим злочинам, що скоюються з використанням новітніх технологій – один з пріоритетних напрямків діяльності оперативних підрозділів Міндоходів» - нагадав Ігор Усик.

Похожие пресс-релизы