pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Посилення захисту нових марок акцизного податку є цілком виправданим в умовах реалій сьогодення… »

Про це наголосила начальник Головного управління Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова на розширеному засіданні «круглого столу» зі столичними імпортерами, виробниками підакцизної продукції та платниками збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, яка відбулась сьогодні 29 жовтня 2013 року в стінах столичного управління Міндоходів.
За словами Ірини Носачової, попередня система маркування не відповідала сучасним вимогам та потребувала суттєвих змін. Так, з 1 вересня 2013 року для алкогольних напоїв та тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва було введено в дію марки акцизного податку нового зразка, які відрізняються графічним дизайном та кольоровою гамою. Кожна марка має графічний захисний елемент, який містить інформацію в закодованому вигляді.
«Посилення системи захисту нових зразків марок акцизного податку збільшила їх вартість в 2,6 рази, а саме: на алкогольні напої – до 0,27 гривень за одну марку, тютюнові вироби – 0,142 гривень за одну марку», – повідомила Ірина Носачова. При цьому, за словами Ірини Вікторівни, розмір плати за марки акцизного податку не збільшувався ще з 2008 року.
На засіданні круглого столу столичним виробникам та імпортерам наголошувалось на необхідності чіткого планування замовлення марок акцизного податку. «Кошти сплачені за вартість марок, які підлягають знищенню, втрачаються державою і підприємствами. Дана проблема виникає у зв’язку із необґрунтованим плануванням підприємствами замовлення марок акцизного податку», – підкреслила Ірина Носачова
За словами керівника столичного управління Міндоходів, залишок старих марок акцизного податку, який наразі зберігається у сховищі ГУ Міндоходів у
м. Києві, буде знищено у присутності засобів масової інформації. «У столиці, залишок марок акцизного податку попереднього зразка, не вибраних виробниками та імпортерами до 1 вересня 2013 року, який на даний час підлягає знищенню, становить майже 33 мільйони штук, а це майже 6 тонн паперу», – розповіла Ірина Вікторівна.

Похожие пресс-релизы