pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Збірну команду Головного управління Міндоходів у м. Києві привітали з перемогою у першій Спартакіаді Міндоходів

Збірну команду Головного управління Міндоходів у м. Києві привітали
з перемогою у першій Спартакіаді Міністерства доходів і зборів

Сьогодні в стінах Головного управління Міндоходів у м. Києві відбулась значуща для всього відомства подія.
Дуже символічно, що в цьогорічній Спартакіаді, яка вперше проводилась під егідою Міністерства доходів і зборів України, збірна команда Головного управління Міндоходів у м. Києві за участі фахівців Київської міжрегіональної митниці Міндоходів, здобула перемогу.
Перший заступник начальника Головного управління – начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у м. Києві Ігор Усик та Голова київського осередку профспілки працівників Міндоходів Микола Аліпов урочисто привітали колег з перемогою та вручили учасникам Почесні грамоти й подарунки.
Вітаючи володарів перехідного кубку Міністерства доходів і зборів України Ігор Олександрович відзначив, що збірна команди столичного управління Міндоходів – це приклад не тільки фаховості співробітників відомства, а й стійкості духу та всебічного розвитку особистості.
«Мені дуже приємно, що фахівці Міндоходів Києва спроможні показати свій професіоналізм та згуртованість не тільки в повсякденній роботі. Участь у спортивних змаганнях загартовує, тренує витримку та дає можливість підтримати бойовий дух – саме те, що потрібно у нелегкій повсякденній роботі», – запевнив Ігор Усик.
В свою чергу Голова профспілки столичного управління Міндоходів Микола Аліпов наголосив, що перше місце київської команди на Спартакіаді – не випадковість, це чергове підтвердження того, що Київ по праву займає передові позиції серед регіональних підрозділів практично по всім позиціям.
«Наша профспілка приділяє особливу увагу подібним змаганням. Спортивні заходи щороку координуються та підтримуються профспілковою організацією, адже здоров’я наших співробітників – це не лише треновані м’язи, а й сила духу, яка сприяє розвитку особистості», – зауважив Микола Аліпов.
Слід нагадати, що команда столиці вже здобувала перемоги у Спартакіадах 2010 та 2012 років, які проводилися під егідою Державної податкової служби України й перехідний кубок ДПС залишився у збірної столиці. В планах команди ГУ Міндоходів у м. Києві – здобути ще декілька перемог у майбутніх Спартакіадах та назавжди поповнити перелік своїх нагород перехідним кубком Міністерства.

Похожие пресс-релизы