pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Студенти за електронний сервіс

Студенти за електронний сервіс
Відгук студента Національного університету харчових технологій Павла Славінського

- Днями, я зі своїми одногрупниками завітав до Центру обслуговування платників при Державній податковій інспекції у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві.
Ми ознайомились з роботою працівників ЦОПу та Акредитованого центру сертифікації ключів. А головне – отримали ключі електронно-цифрового підпису. Зараз – в час інформаційних технологій ЕЦП – є необхідністю. А органи Міндоходів роблять все для того, щоб електронна звітність була зручною та доступною для кожного.
Хочеться подякувати колективу ДПІ за високий професіоналізм, люб’язність, компетентні відповіді на всі наші запитання. Приємно здивовані, що процес отримання електронного ключа займає лише 5-7 хвилин. Це і зручно, і швидко!
Наразі фахівцями столичного управління Міндоходів з січня по жовтень 2013 року прийнято 59 411 клієнтів, яким видано 93 905 електронних ключів. Тільки з першого по 30-те жовтня обслуговано 8 710 клієнтів, з яких: юридичних осіб – 3 465, а фізичних осіб – 5 245. Загалом вони отримали 14 489 ключів цифрового підпису.

Похожие пресс-релизы