pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Столичні підрозділи Міндоходів працюють у звичайному режимі

Столичні підрозділи Міндоходів працюють у звичайному режимі

Головне управління Міндоходів у м. Києві та Київська міжрегіональна митниця Міндоходів працюють у штатному режимі.

Про це повідомила начальник ГУ Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова за результатами відеонаради Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка із керівниками структурних підрозділів та територіальних органів Міністерства.

«Незважаючи на активні події у столиці, кожна податкова інспекція міста Києва, кожен Центр обслуговування платників та митний пост працюють у звичайному режимі за визначеним графіком. Тому платникам податків та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності не слід хвилюватись», – наголосила Ірина Носачова.

За словами Ірини Вікторівни, Міністр Олександр Клименко підкреслив важливість стабільної роботи Міністерства із забезпечення надходжень податків та зборів до бюджетів всіх рівнів, а також доручив забезпечити роботу усіх сервісних центрів, митних пунктів та структурних підрозділів Міністерства у штатному режимі, щоб «громадяни і бізнес мали можливість безперешкодно реалізувати свої громадянські обов’язки і права».

Похожие пресс-релизы