Столичні підрозділи Міндоходів працюють у звичайному режимі

Головне управління Міндоходів у м. Києві та Київська міжрегіональна митниця Міндоходів працюють у штатному режимі.

Про це повідомила начальник ГУ Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова за результатами відеонаради Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка із керівниками структурних підрозділів та територіальних органів Міністерства.

«Незважаючи на активні події у столиці, кожна податкова інспекція міста Києва, кожен Центр обслуговування платників та митний пост працюють у звичайному режимі за визначеним графіком. Тому платникам податків та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності не слід хвилюватись», – наголосила Ірина Носачова.

За словами Ірини Вікторівни, Міністр Олександр Клименко підкреслив важливість стабільної роботи Міністерства із забезпечення надходжень податків та зборів до бюджетів всіх рівнів, а також доручив забезпечити роботу усіх сервісних центрів, митних пунктів та структурних підрозділів Міністерства у штатному режимі, щоб «громадяни і бізнес мали можливість безперешкодно реалізувати свої громадянські обов’язки і права».