pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк розпочав роботу в системі Welsend

Діамантбанк продовжує співпрацю з міжнародними системами грошових переказів. Віднині Банк став учасником системи переказів Welsend.

Перекази здійснюються за вигідними тарифами в доларах США, євро, російських рублях, а у гривнях – виключно в межах України.

Welsend – це система грошових переказів для фізичних осіб, що дає можливість швидко, надійно та просто відправляти гроші в будь-який регіон України та за її межі.

Кожен користувач може отримати персональну картку клієнта, що дасть змогу здійснювати грошові перекази ще вигідніше, брати участь в бонусних програмах.

Нагадаємо, що Діамантбанк працює з такими системами переказів, як Western Union, MoneyGram, Avers, Contact, Юністрім, Лідер.

Довідка

Діамантбанк зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 78 дирекцій та відділень у 18 містах України.
Третій квартал 2013 року Діамантбанк закінчив з прибутком 2,22 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.10.2013 р. склали 3,82 млрд. грн., регулятивний капітал – 400,006 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,82 млрд. грн.

Похожие пресс-релизы